Ny keeper til Anfield?

Houllier vurderer å låne en siste skanse. Thompson tror Liverpool kan vinne ligaen. Harte utvist mot LFC, uaktuell mot LFC. Transferrykter avvist.

Liverpool vurderer keepersituasjon

Transfervinduet er nå lukket frem til 1.januar, og det er ikke mulig å kjøpe eller låne spillere under kontrakt.  Det er imidlertid en klausul som sier at klubber har mulighet til å hente inn en keeper i et nødstilfelle.  Gérard Houllier innrømmer at med Chris Kirkland ute i over en måned til med lyskestrekk er dette noe man vurderer, da i første rekke dersom Jerzy Dudek også skulle få problemer:  - Situasjonen er grei nå.  Dette er imidlertid noe vi vil holde et øye på.  Det er noe vil utvilsomt vurderer.

 

Thommo overrasket over kritikk

Assisterende manager Phil Thompson har ikke gitt opp håpet om ligagull til tross for at de røde innledet denne sesongen skuffende.  Den tidligere kapteinen på Anfield blåser også over de som hevder at det kan bli aktuelt å erstatte manager Houllier:  - Jeg tror at dersom vi kan få noen gode perioder, så kan vi fortsatt vinne ligaen.  Vi er et av de lagene som er i stand til å spille mange kamper uten tap.  Vi har gjort det tidligere, og vi kan gjøre det igjen.

- I fjor hadde vi en god start, før vi fikk den dårlige perioden midtveis.  En slik rad av kamper vi aldri skje igjen.  Mot slutten hadde vi også en god ”run”, men tapte de to siste kampene og det var to kamper for mye.  Jeg har stor tro på den troppen av spillere som vi har.  Jeg har mer enn tro på at Gérard vil lykkes, og at han vil hente flere trofeer til klubben.

- Jeg synes Gérard har gjort det glimrende.  Det er ikke bare det at noe av kritikken har vært urettferdig, men folk har snakket om at man burde gjøre forandringer her.  Hvilken bedre mann kunne du få enn Gérard Houllier?

- Hvem andre kunne komme hit å gjøre den jobben han har gjort, hva han er i ferd med å gjøre, og hva han kan gjøre i fremtiden?  Ærlig talt så forbløffer det meg.

 

Harte suspendert mot Liverpool

Ian Harte har fått en karantene på tre kamper etter at han sparket til Anthony Le Tallec på reservelagskampen tidligere i uka.  Harte sliter med å komme med på førstelaget til Leeds, og denne suspensjonen gjør at han uansett er uaktuell til kampen på Anfield lørdag 25.oktober.

 

Liverpool vil ikke ha Tristan

Liverpool har tatt avstand fra rykter i engelske aviser om at man er interessert i å hente inn Diego Tristan fra Deportivo La Coruna i januar.  Benbruddet til Milan Baros har satt ryktebørsen i sving når det gjelder en mulig ny spiss til Anfield.  Etter det vi forstår er det imidlertid fortsatt Djibril Cissé hos Auxerre som står øverst på blokka til Gérard Houllier.

 

Liverpools U17 lag vant i går 2-0 mot Wolverhampton.  Vi kommer til å legge ut en egen rapport fra kampen senere i dag.