Parry: - Ny kontrakt med Stevie G et viktig skritt

Liverpools daglige leder glad for ny avtale med kapteinen. Gerrard støtter Houllier. 5 år siden Houllier startet alene, og han er bekymret for rike eiere. Thompson i sorg. Reduserte priser mot Bolton.

Rick Parry angående Steven Gerrard

Liverpools Chief Executive uttaler at når en spiller som Steven Gerrard undertegner en langtidskontrakt med klubben, er det et tegn på at Liverpool FC er i fremgang. Den nye kapteinen skrev i går under kontrakten som gjør han til Liverpool spiller fram til 2007 og Parry kunne ikke vært gladere for lojaliteten Steven har vist i det siste. – Vi er lykkelige etter at Steven bandt seg til klubben. Vi ønsker å beholde og utvikle våre beste spillere, og opplever en tydelig fremgang. Dette er et betydelig steg på veien.

 

Kapteinen støtter Gerard Houllier

Steven Gerrard, som nylig signerte ny kontrakt har gått ut og forsvart sin franske manager. -  Kritikken mot Gerard Houllier er veldig urettferdig. Jeg sier ikke det fordi han er min manager eller fordi han nylig ga meg kapteinsrollen, men på grunn av hva han har gjort i klubben etter han tok over. Han har utviklet oss utrolig mye. Jeg er sikker på han vil bli værende mange år fremover, og at han i den perioden vil bringe oss videre og vinne ting. Gerards tro på meg var en av grunnene til at jeg skrev under ny kontrakt. Han har utviklet meg og vi er kapable til å vinne trofeer under ham i årene som kommer. Jeg vil være en del av det.

 

”Sjekkhefte” fotball kan ødelegge spillet

Liverpool manager Gerard Houllier innrømmer at den engelske fotballen vil få en bekymringsverdig vri om to eller tre klubber blir kjøpt opp i likhet med Chelsea. Klubben fra London har brukt over £100M på nye spillere siden Roman Abramovich gjorde sitt inntog i sommer, og Houllier frykter at dersom flere Premier League klubber får lignende summer tilgjengelig kan ligaen bli forandret drastisk. – Det som skjer i Chelsea er spennende og skremmende på samme tid. Det er spennende for engelsk fotball siden de har satt sammen et supert lag, men det er skremmende om flere klubber får samme kapital. Da får vi en situasjon der mesterskap blir vunnet ut fra sjekkheftet. Jeg vil ikke snakke vondt om andre klubber, men jeg tror det er mye kvalitet her i Liverpool, noe spillerne er klar over. Jeg er stolt av hva vi har oppnådd og det var ikke mange store navn her i begynnelsen. Det var spillere med kvalitet som har utviklet seg og min rolle er å se til at det fortsatt er mulig. Michael Owen har vært årets fotballspiller i Europa. Steven Gerrard fant jeg på akademiet da han var 17, og han har utviklet seg til en internasjonal stjerne.

 

Gerard ved roret i fem år

Det er i dag fem år siden Gerard Houllier alene tok over som Liverpool manager. Roy Evans pakket sakene sine etter fire og et halvt år i klubben. Under Evans vant bare klubben Coca-Cola cupen i 1995, men han førte Liverpool til topp fire plassering i ligaen fire år på rad. 

 

Thompson mistet sin mor

Phil Thompson reiste hjem før bortekampen mot Steaua Bucuresti sist torsdag da hans mor var alvorlig syk.  June Thompson døde på lørdag, 74 år gammel, men Liverpools assisterende manager valgte likevel å være på benken i kampen mot Manchester United dagen etter.  Hun etterlater seg syv barn, tre sønner og fire døtre.  Faren til Thommo, Owen Thompson, var Everton-supporter, men Phil arvet følelsene for de helrøde etter sin mor.  Etter dødsfallet uttalte Phil Thompson følgende om sin mor:  ”Mor, gjennom livet har du ledet meg den riktige veien.  Du var alltid der for å hjelpe og støtte meg, slik at da jeg ble eldre og trodde jeg visste alt, ville dine vise ord om at ”vær snill mot de som er på vei opp fordi du kan møte de samme menneskene på vei ned” være en viktig del av mitt liv.

 

Reduserte priser mot Bolton

Kampen mot Bolton i 4.runde av Carling Cup spiller på Anfield 3.desember 2003, og det hele sparkes i gang klokken 21:00. Liverpool har redusert prisene til £15 over hele banen, og £22 for en voksen + en barn.  Til ligamatchen mot Bolton vil prisene være £24 på The Kop og £26 på de andre tribunene.