Thommo: Stolt over spillerne

Phil Thompson mente at man hadde fortjent seier mot Middlesbrough. Seier og tap for juniorene. ”Fransk” oppsummering.

Med Gérard Houllier sengeliggende med et mageonde var det assistent Phil Thompson som måtte forklare hvorfor Liverpool mot Middlesbrough hadde spilt sin syvende hjemmekamp på rad i ligaen uten seier:  ”Dette er typisk for hvordan vår sesong har vært.  Vi var det beste laget og vi fortjente å vinne, men hvor mange ganger har vi sagt det i det siste?

”Det var et stort slag å måtte ta, men dersom vi fortsetter å spille slik har vi kapasitet til å gjennomføre en lang og ubeseiret kamprekke mot slutten av sesongen.  Problemet er at folk ikke ønsker å høre om uflaks.  Vi blir dømt ut fra resultater og ikke hvordan vi spiller.

”Når vi vinner sier folk at vi er verdens beste, når vi ikke gjør det er vi elendige.  Det er en fin linje mellom suksess og fiasko og det går ikke vår vei for øyeblikket.  Men jeg er stolt over spillerne, og det er jeg sikker på at Gérard er også.”

Liverpools U19 lag slo Blackburn 3-1 borte i går og trener John Evans var godt fornøyd med sine elever, ikke minst fordi flere av de sentrale spillerne ikke var med etter å ha blitt benyttet på reservelaget sist uke.  Målscorere var Jason Massie, Steven Gillespie og Darren Potter.  U17 laget fortsatte sin skuffende sesong ved å tape 0-4 mot Manchester City.

Alle Liverpools frem franske legionærer var i aksjon i den franske toppserien i går.  Le Havre fortsetter sin framgang og vant denne gangen 2-1 hjemme mot Sedan.  Alou Diarra og Florent Sinama-Pongolle startet begge kampen, før de ble byttet ut etter 69. og 82.minutter.  Sistnevnte ble erstattet av Anthony Le Tallec.  Bastia gjør det også veldig bra for tiden og Grégory Vignal spilte hele kampen, og pådro seg et gult kort, da man beseiret Bordeaux med 2-0 på bortebane.  Bernard Diomède spilte i 90 minutter da hans lag Ajaccio tapte 0-2 hjemme mot Marseille.

Diomède sier for øvrig i en kommentar at han aldri har forstått hvorfor han ikke fikk flere sjanser for Liverpool.  Den lille vingen mener selv at han hadde fortjent å få en skikkelig sjanse, og at det kunne være vanskelig og også gjøre ham sint.  ”Jeg har spurt meg selv om dette 100 ganger, men jeg vet fortsatt ikke hvorfor.  Kanskje vil jeg en dag si noe mer om det, men for øyeblikket foretrekker jeg å holde tett.  Jeg ønsker kun å tenke på nåtiden.”