- Ingen handel i januar

Gérard Houllier avviser rykter om at det vil bli handlevirksomhet rundt Anfield de neste ukene, og det gjelder både kjøp og salg. Gary Macca legger støvlene på hylla.

Ingen kremmervirksomhet i januar

Manager Houllier gjentok i dag at Liverpool ikke vil kjøpe noen nye spillere i januar.  Dette gjelder også salg og utlån, etter at Emile Heskey, Djimi Traore og Milan Baros har vært nevnt på ryktebørsen de siste dagene:  - Det vil alltid være spekulasjon og jeg kan ikke få gjort noe med det.  Alt jeg kan gjøre er å fortelle dere hva som skal skje.  Jeg har sagt det før, og jeg vil gjenta det.  Det vil ikke være noen spillere som verken kommer eller forlater denne klubben under transfervinduet.

 

McAllister ferdig som fotballspiller

Gary McAllister trakk seg nylig som manager i Coventry for å bruke mer tid sammen med sin kreftsyke kone og deres famile.  Nå annonserer også 39-åringen at han har lagt opp som fotballspiller.  McAllister spilte 57 landskamper for Skottland, ble ligamester med Leeds, før han fikk sin svanesang sent i karrieren med å være med å vinne The Treble på Anfield.