- Ingen hast med å finne ny manager

Rick Parry sier en ny manager først vil være klar mot midten av juni. Benitez vurderer ny avtale med Valencia.

-Ingen hast med å finne ny manager!
Det kan fortsatt gå flere uker før Liverpool ansetter en ny manager. Parry sier at det er ingen grunn til å haste med en nyansettelse etter Gerard Houllier fikk sparken forrige uke. Han sier LFC vil ta seg god tid slik at man forsikrer seg om at det rette valget blir tatt.
- Ting vil ordne seg rundt midten av juni eller senere den måneden. Det er viktig å få det rett, sier Parry til Liverpools offisielle nettsider.
Parry sier klubben ikke ønsket å skape ytterligere friksjoner mens Houllier fortsatt var manager, og derfor startet jakten på ny mann først etter at franskmannen hadde forlatt posten sin. Rick Parry er for øyeblikket på familieferie.
- En av fordelene med å tilbringe noen dager på ferie er at jeg får et klart hode, og dessuten litt tid borte fra telefonen til å tenke gjennom saken, mener Parry.

Benitez med kontraktstilbud fra Valencia

Valencia-manager Rafael Benitez har vært en av de heteste kandidatene til den ledige stillingen på Anfield. Liverpool har ikke kommentert ryktene, men en rekke britiske aviser har hevdet at en avtale på det nærmeste er klar.
Nå håper den spanske seriemesteren at de kan beholde Benitez og skal ha tilbudt ham ny kontrakt.
- Tilbudet er på bordet. Han vil gi et svar innen de neste par dagene, sier en talsmann for Benitez.

Benekter Curbishley-samtaler

Liverpools benekter samtidig at klubben allerede har vært i hemmelige samtaler med Alan Curbishley. I følge ryktene hadde Chief Executive Rick Parry et møte med Charltons manager da laget gjestet Anfield og vant 1-0 i April.
- Det er trlig den mest bisarre historien hele denne uka. Og det har vært mange merkelige rykter. Jeg tror ikke jeg så Alan Curbishley i det hele tatt den dagen, bortsett fra å se ned på ham med skuffelse fra tribunen, sier Rick Parry.

Owen i sitt livs form

Michael Owen håper han får vist seg fram på sitt beste for England i sommerens Europamesterskap i Portugal. Landslagets visekaptein innrømmer at skadeproblemer hemmet ham for Liverpool i vinter, men tror opphold på sidelinja vil virke i Englands fordel.
- Jeg begynte sesongen bra med noe sånt som ti mål på ti kamper. Så pådro jeg med en skade som holdt meg ute i et par måneder. Men jeg ser positivt på det, de fleste andre har trolig spilt en hel og knalltøff sesong i Premier League. Jeg kommer dermed inn som en frisk spiller som kun har spilt omkring 35 kamper sammenlignet med noen som var på banen i over 50, sier Michael Owen som beklager overfor Liverpool fansen at han ikke var på sitt beste denne sesongen.
- Uheldigvis for Liverpool har jeg ikke vært i stand til å spille alle kampene. Men forhåpentligvis virker det i fordel England, sier 24-åringen.

Meijer med cupfinalemål

Den tidligere Liverpoolspilleren Erik Meijer scoret et sent reduseringsmål for Alemannia Aacheni den tyske cupfinalen i går. ”Mad Erik” reduserte til 2-3 mot slutten av kampen mot seriemester Werder Bremen som dermed sikret the double.