Diarra scoret mot Marseille

Dårlig generalprøve for vår franske motstander i UEFA-Cupen. Reservelagskamp i kveld, med Mellor og Sinama-Pongolle? Vignal avsluttet scoringskalas for Espanol.

Alou Diarra viser seg frem

Liverpools utlånte Alou Diarra har hatt en bra sesong i Bastia.  Den defensive midtbanespilleren har startet 19 og kommet innpå fem ganger i de 27 ligakampene som laget på Korsika har spilt.  På disse kampene har kraftkaren på 190 cm også samlet opp åtte gule kort.  I tillegg kan han skryte av tre scoringer, hvorav den siste kom i går mot Marseille.  22-åringen sørget for 2-0 da Liverpools motstander på Anfield førstkommende torsdag ble nedsablet med 4-1.  Gjestene fikk bare et trøstemål på stillingen 4-0, da lagets store stjerne Didier Drogba satte inn et straffespark.  Samme mann fikk for øvrig rødt kort for munnbruk helt mot slutten av kampen.  Gérard Houllier var høyst sannsynlig tilstede på tribunen.

Reservene møter Birmingham

Liverpools reservelag spiller i dag borte mot Birmingham.  Det mest interessante vil være om Florent Sinama-Pongolle er spilleklar etter sin ankelskade, og kan vise at han er klar for en benkplass mot Marseille til torsdag.  Trolig vil man også få se et ”comeback” av Neil Mellor, etter at angriperen nå er tilbake fra sitt låneopphold i West Ham.  En som også gjerne vil tegne seg på scoringslista i dag er John Welsh.  Reservelagets kaptein brente nemlig et straffespark da lagene spilte 0-0 i Chester tidligere i sesongen.

Grégory Vignal scoret i Spania

Det ble en god kveld for Liverpools utleiesoldater i går.  Grégory Vignal kom nemlig inn som reserve for Espanol etter 85 minutter, og sørget for 5-0 til hjemmelaget tre minutter senere.  Laget fra Barcelona vant til slutt 5-1 over Celta Vigo, som ligger på plassen foran på tabellen.  Begge er imidlertid fortsatt under streken, sammen med Murcia, klubben hvor John Toshack er manager.  Tosh måtte se at årets første borteseier gikk i vasken fem minutter på overtid, da Atletico Madrid utlignet på et frispark.