God gjennomkjøring for Owen & Co

England spilte uavgjort i Portugal, mens både Tyskland og Norge vant på bortebane i privatlandskamper. John Arne Riise glad for å få spille igjen. Debut for Robbie Foy.

Owen og Rooney på topp

Michael Owen får bra kritikk etter at England fikk solide 1-1 i Portugal i går.  Liverpools toppscorer var den eneste som startet kampen av de helrøde, og han dannet par med Wayne Rooney i angrepet.  Spissduoen ble byttet ut etter 70 minutter, og ble erstattet av Emile Heskey og Alan Smith.  Jamie Carragher fikk registrert en landskamp til da han kom inn etter 86 minutter.

 

Sterk borteseier til Tyskland

Dietmar Hamann var den eneste av Liverpools førstelagsspillere som spilte hele kampen i går kveld, da han i sin sentrale midtbanerolle hjalp Tyskland til en sterk 2-1 seier i Kroatia.  Stephane Henchoz spilte 86 minutter da Sveits tapte 1-2 mot Marokko, som spilte med et svekket lag etter nylig å ha spilt finale i African Nations Cup.  Steve Finnan var litt overraskende på benken gjennom hele kampen da Irland spilte 0-0 mot Brasil i Dublin, mens vi ikke har fått opplysninger om at Jerzy Dudek spilte for Polen i en treningskamp mot Slovenia på spansk jord.

 

90% klar Riise

John Arne Riise sier at han er 90% klar til kamp, etter at han spilte 70 minutter i Norges 4-1 seier i Nord-Irland.  Nordmannen var uansett veldig glad for å kunne snøre på seg matchstøvlene igjen, og sier følgende til TV2 Nettavisen:  - I dag var det kjempegøy utpå der.  Jeg følte at jeg kunne springe og springe i det uendelige uten å bli sliten.  Det er veldig gøy å spille under Åge Hareide.  Alle tør prøve ting, og vi er ikke redde for å feile. 

- Jeg har fått mye behandling for skaden.  Enormt mye behandling.  I dag var jeg 90 prosent klar til kamp.  Jeg visste at jeg ikke kunne slå langpasninger eller skyte skudd, men det gikk egentlig greit.

- Jeg beviste vel at formen er veldig bra, men Jamie Carragher spiller kjempebra for tiden, og blir ikke lett å frata plassen.  Men Gérard Houllier sier han vil satse på meg.  Og jeg har ingen grunn til å syte – jeg har tross alt spilt 150 kamper på fire år, avslutter John Arne.

 

Foy på U21-landslaget

Robbie Foy(bildet) debuterte på det skotske U21-landslaget da man i går tapte 1-2 mot Ungarn.  Den kvikke vingen/angriperen spilte fra start i Livingston.  Foy er bare 18 år gammel og regnes som et av de største talentene i Liverpool.