Keeper imponerte på prøvespill

Færøyenes Gunner Nielsen har vist seg frem på Akademiet. Steven Gillespie lagde hat-trick for det eldste juniorlaget. U19 ligger på 2.plass, men det blir vanskelig å nå play-off.

De røde har den siste uken hatt den 17-årige keeperen Gunner Nielsen på prøve. Gunner tilhører København-laget Frem BK, samme klubb som den tidligere reservekeeperen Jørgen Nielsen nå befinner seg i. Unggutten er 192 cm høy og vokter buret for Færøyenes U19-landslag.

 

Onsdag spilte han en testkamp for Liverpool, og trenerne på Akademiet var såpass fornøyd med hva de så at de ønsker spilleren tilbake på et senere tidspunkt.

- Både juniortreneren og keepertreneren i Liverpool virket fornøyde med Gunners innsats, og de er tydelig begeistret over høyden hans. Jeg tror at de gjerne vil ha Gunner over til Liverpool igjen på et senere tidspunkt for å ta en nærmere kikk på ham, forteller BK Frems juniortrener Gert Jensen på den danske klubbens offisielle hjemmeside.

 

 

Hat-trick for Gillespie

Som nevnt allerede i går beseiret U19 Bolton med 3-0 borte. Steven Gillespie scoret alle tre målene og står nå bokført med totalt 14 scoringer (13 for U19 og 1 for reservene) denne sesongen. Høyreback David Raven, som er overflyttet til Melwood, var lagets kaptein og spilte samtlige minutter.

Lagoppstilling: Paul Harrison, David Raven, Stephen Vaughan, Adam Flynn, Danny O'Donnell, Andy Wright, Mark Jones (James Smith 65), Mark Smyth (Danny Guthrie 65), Steven Gillespie, Jason Massie (Conal Platt 85), Ryan Wilkie.
Ubenyttede reserver: Paul Willis (gk), John-Paul Kelly.

I og med at Blackburn spilte uavgjort mot Manchester United, som gjester Akademiet kommende lørdag, inntar John Owens’ mannskap 2.plassen i avdelingen. Det ser imidlertid svært vanskelig ut å nå play-off. Kun avdelingsvinneren går dit, og avstanden til tabelltoppen er på hele 14 poeng når 11 kamper gjenstår å spille.

 

U17 skulle ha spilt borte mot Crewe, men kampen ble utsatt grunnet store mengder nedbør.