Klart for Milan fra start

Emile Heskey er uaktuell til kampen mot Levski Sofia p.g.a. skade, og det åpner veien for Milan Baros. Tidligere kaptein Tommy Smith mener at Houllier nå må rydde opp i spillerstallen.

Baros endelig tilbake

Milan Baros vil starte sin første kamp for Liverpool siden han brakk benet mot Blackburn 13.september 2003 i morgen.  Det synes klart etter at først Florent Sinama-Pongolle, og nå også Emile Heskey, har kastet inn håndkleet p.g.a. skader.  Heskey pådro seg en ryggskade i kampen mot Portsmouth på søndag, og vil ikke være tilgjengelig på Anfield mot bulgarske Levski Sofia i UEFA-Cupen.

Assisterende manager Phil Thompson understreker også at tsjekkeren nå er på gang for fullt igjen:  - Milan var fantastisk på søndag.  Da han kom innpå mot Portsmouth virket han ekstremt skarp og ga oss noe ekstra i vårt spill.

 

Smithy forlanger aksjonering

Liverpool-legenden Tommy Smith har gjennom sin spalte i lokalavisa Liverpool Echo gjerne vært en av Gérard Houlliers støttespillere, men i likhet med flere andre tidligere spillere begynner også Smithy nå å bli mer kritisk til hva som skjer på Anfield.  Han mener ikke minst at det er på tide å rydde ut de spillerne som har vist at de ikke holder mål:  - Liverpool skal være med å kjempe om ligatittelen, men vi vil aldri gjøre det med den spillertroppen vi nå har.  Vi skulle fortsatt ha vært med i cupen, men igjen var ikke spillerne gode nok.  Houllier har beskyttet sine spillere for lenge, og hans unnskyldninger begynner å bli tynne.  Gérard hevdet at det ville bli noe annet når hans nøkkelspillere var tilbake fra skader, men situasjonen har ikke blitt særlig bedre.

- Det er for mange spillere på Anfield som har det for komfortabelt.  Til slutt vil det være hvordan spillerne gjør det som vil bestemme hvor mye suksess en manager har.  Houllier må nå ta affære.  Hvis han ikke forandrer måten å spille på, og begynner å vinne kamper, vil han være i fare for å miste jobben.  Det vil ikke være fordi fansen ikke liker ham, men fordi kjøp som El-Hadji Diouf, Salif Diao, Bruno Cheyrou og Igor Biscan ikke har blitt noen suksess.

- De neste månedene vil bli avgjørende.  De røde må bli nummer fire, og gjøre det bra i UEFA-Cupen.  Flere skuffelser vil gi Houllier ytterligere press, og det vil også sette et spørsmålstegn ved fremtiden til Michael Owen.