Liverpool bekrefter samtaler med Josemi

Uttalelser fra LFC i dag antyder at alt nå er klart bortsett fra legesjekk, og man ønsker Josemi hurtig til USA. Jon Otsemobor tilgjengelig for lån.

Første kjøp snart klart

Via sin hjemmeside bekrefter nå Liverpool FC at man har hatt samtaler med Josemi.  De understreker at det gjenstår en legetest, slik at handelen så langt ikke er avgjort.  Det antyder imidlertid at rapporter fra spanske aviser, om at både klubber og spiller er enig, stemmer.  ”De røde håper at overgangen kan sluttføres hurtig slik at Josemi kan knytte seg til Liverpools tropp under pre-season i USA”, skriver liverpoolfc.tv.

Transferen skal koste fire millioner Euro, eller om lag £2.8M.  José Miguel González Rey foretrekker å bli kalt Josemi, som er kunstnernavnet satt sammen fra hans to første navn

 

Semmy kan gå på lån

Overgangen til Josemi bidro trolig til at Jon Otsemobor ikke kom med i 23-manns troppen til USA.  Ifølge nettstedet liverpoolway.co.uk er nå Semmy blitt fortalt av Rafael Benitez at han kan gå på lån til neste sesong for å få mer kamptrening.  Med Josemi, Steve Finnan og Jamie Carragher foran ham i køen vil det trolig være en løsning som unggutten selv også er interessert i.