Liverpool-Monaco på Viasat

Alt tyder på at Liverpools hjemmekamp i Champions League mot Monaco om to uker overføres direkte på Viasat. Traore spiller i kveld.

Direkte på Viasat?

Liverpools hjemmekamp mot Monaco overføres høyst trolig dirkete på Viasatsport 1 i Norge. Champions League kampen avvikles onsdag 15. september klokka 20.45. Det kommer fram i en artikkel hos det svenske mediumet Dagens Media som omtaler svensk TV3s valg om å flytte Champions League sendingene til ungdomskanelen ZTV. Norsk Informasjonsansvarlig i Viasat sier et slikt bytte ikke er aktuelt i Norge.
- Vi har nok kanaler med TV3 og Viasat-kanalene til å gi Mesterligaen den plassen den nfortjener. Dessuten har ikke svenskene sendt alle kampene fra Mesterligaen direkte på TV3, siden det ikke er like stor interesse for Mesterligaen i Sverige, sier Glenn Støldal i Viasat. 

Dermed ser det altså ut til at supportere med tilgang til Viasat kan få muligheten til å følge Liverpool direkte også fra godstolen hjemme i Norge.

Billettsalget starter torsdag

For supportere som har tenkt seg på selve kampen har Liverpool FC i dag offentliggjort detaljene omkring billettsalget. Billettene til oppgjøret mot Monaco legges ut på salg i morgen klokken 10.15 norsk tid for sesongkortinnehavere og aksjeeiere. Mandag kan supportere med Fan Card som også var på kvalifiseringskampen mot Grazer få muligheten til å sikre seg et sete til CL-starten på Anfield. De resterende billettene blir så lagt ut for salg fredag 10. september.

 

Traore for reservene

Djimi Traore spiller likevel kveldens reservelagskamp mot Nottingham etter at han opprinnelig ikke figurerte i troppen. Tidligere i dag ble det klart at David Mannix erstatter Darren Potter.

Laget: Patrice Luzi – Jon Otsemobor, Djimi Traore, Zak Whitbread, David Raven, Igor Biscan, Richie Partridge, David Mannix, Stephen Warnock, Mark Smyth og Neil Mellor. Reserver: Danny O`Donnel, Paul Harrison, Chris Butler, Danny Guthrie og Ryan Wilkie.