Managerne skryter av hverandre

Gerard Houllier og Dave Jones skryter av hverandre før kveldens kamp. Paul Jones håper på fornyet tillit. Dalglish til Italia.

Managerne Gerard Houllier og Dave Jones skryter hverandre opp i skyene før kveldens match i Wolverhampton. Liverpool-manager Houllier hyllet Jones, og mener at han er en manager som fortjener suksess, og som det er godt å ha tilbake på toppnivå. Jones på sin side har avslørt at Houllier var en av managerne som hjalp han gjennom hans vanskelige periode for vel tre år siden, da han måtte forlate fotballen i tolv måneder for å kjempe i retten mot alvorlige beskyldninger om utukt.

- Jeg er glad for at Dave Jones er tilbake som manager, spesielt tatt i betraktning måten han måtte forlate fotballen på, reflekterte Houllier i dag.

- Han gikk gjennom en personlig krise, og måtte kjempe mot alvorlige beskyldninger. Jeg er glad for at han setter pris på den hjelpen jeg ga han da, og jeg er glad han er tilbake. Talent blir målt i hvordan du er i stand til å komme gjennom tøffe tider, og Dave fortjener virkelig å være tilbake på toppnivå i fotballen. Han er en bra mann.

Jones: - Jeg beundrer Gerard

Dave Jones forteller på sin side at det ikke vil være rom for sentimentalitet når Liverpool gjester Wolverhampton i kveld, men innrømmer samtidig at han setter stor pris på sin kollega. Spesielt godt husker han at Gerard var mellom de første til å ringe å gratulere han med opprykket i fjor.

- Jeg har mye til overs for Gerard Houllier, men i kveld må vi konsentrere oss om fotballen. Liverpool vil være ivrige etter å komme tilbake etter tapet for Tottenham, og de kjemper om en plass i neste års Champions League. Men jeg vil ikke være fornøyd med et poeng i kveld, da forventningene er store etter vår seier over Manchester United. Men vi møter et meget bra lag, som ikke vil gjøre det lett for oss, konkluderer Wolves-manageren.

Jones og Wolves må for øvrig klare seg uten Hassan Kachloul på innbytterbenken i dag. Marokkaneren har avsluttet låneoppholdet på Molineux og reist tilbake til Aston Villa. Islendingen Joey Gudjonsson er ventet å ta hans plass på benken.

Jones håper å bli valgt

En annen Jones som kan bli å finne i begivenhetenes sentrum i kveld, er Liverpools låne-målvakt Paul Jones, dersom han blir foretrukket fremfor Jerzy Dudek mellom stengene. I så fall ser 36-åringen frem til å spille mot en av sine gamle klubber.

- Wolverhampton er sikkert fulle av selvitillit etter det gode resultatet mot Manchester United, og det vil være viktig for oss å komme tilbake på sporet igjen. De vil kjempe for livet, men vi vet vi har spillerne som er kapable til å vinne kampen for oss. Vi får stadig flere spillere tilbake fra skader, og det vil hjelpe oss i ukene som kommer. Gutta var meget skuffet etter tapet for Tottenham, men vi er klare for Wolves nå, sier keeperen.

Dalglish til Serie A

Paul Dalglish, sønn av sin far, har skrevet under for Serie A klubben Modena. Den tidligere Liverpool-reserven, som også har vært innom Newcastle, Norwich, Wigan, Blackpool og nå sist Linfield i Nord-Irland, ser fram mot å spille i Italia.

- Det blir en ny utfordring for meg, og jeg håper jeg kan hjelpe Modena til å unngå nedrykk, sier Dalglish junior.