McAuley roser Le Tallec

Anthony Le Tallec styrket førstelagsaksjene. Hugh McAuley fornøyd med sine reserver etter seier over Everton. Djimi Traore linket til overgang.

Anthony Le Talent

Etter hvert som Liverpool nærmer seg en mer skadefri spillerstall kan det likevel fortsatt være muligheter til å presse seg inn for de som er på grensen til en startplass.  Til lørdagens kamp mot Tottenham er det for eksempel tvilsom om Steven Gerrard blir klar av sin lårstrekk, El-Hadji Diouf er reist til det afrikanske mesterskapet, mens Vladimir Smicer sliter med en ankelskade.  Anthony Le Tallec er blant dem som dermed kjemper om en ledig midtbaneplass eller to, og den unge franskmannen leverte en sterk søknad foran øynene på manager Gérard Houllier i gårsdagens reservelagskamp mot Everton.  Trener Hugh McAuley var da heller ikke sen om å rose 19-åringen:  - Anthony har all den teknikken du kan ønske deg.  Han kan drible, vende opp, og skape allverdens problemer for motstanderen.  Han er en meget talentfull ung spiller.  Hans mål mot Everton, hvor han vendte seg fri og skjøt i krysset var absolutt ustoppelig, og det er noe han har kapasitet til å gjøre.  Kombinasjonspillet mellom Anthony og Florent er nesten telepatisk siden de forstår hverandres spill.  Anthony har overblikket og pasningspillet, mens Florent har farten og dribleferdighetene.  Flo gjorde flere flotte løp etter at Anthony hadde spilt ham glimrende igjennom.  Flo kunne hatt et par mål, men i det minste kom han i posisjonene hvor han kunne score.  Han var en virkelig trussel gjennom hele kampen og var uheldig som ikke fikk et straffespark.

 

Flotte mål i mini-derby

McAuley var godt fornøyd etter triumfen mot et Everton med flere seniorspillere, og man hadde også bonusen av å se Jamie Carragher og Steve Finnan tilbake på banen:  - Vi gjorde det veldig bra og det var to sensasjonelle mål av John(Welsh) og Anthony.  Det var to mål som var verdige til å avgjøre et lokalderby.  John Welsh har kapasitet til å treffe ballen slik han gjorde og det var deilig å se den suse i nettet.

- Det var flott å se Carra tilbake.  Uansett hvilket lag han spiller på så gir han alt og nitti minutter gjorde ham godt.  Han kan nå forsere videre og komme seg inn på førstelaget igjen.  Det var også fint å se Steve Finnan spille igjen siden han var svært uheldig med strekkskaden som han pådro seg.  Han gjorde det bra i den timen han var utpå og kan også jobbe videre nå.

 

Interesse for Traore

En bør ta uttalelser fra en spilleragent med noen doser salt men Willie McKay, som representerer Djimi Traore, hevder i alle fall at flere klubber har den franske forsvareren i kikkerten.  Bolton og Paris St. Germain skal være to aktuelle klubber, men ifølge McKay vil det i første omgang dreie seg om et lån:  - Jeg tror at flere klubber ønsker å låne ham.  Jeg er ikke sikker på om Liverpool vil være villig til å la ham gå på utlån, og det hele er opp til Rick Parry og Gérard Houllier.  Djimi vil gjerne spille førstelagsfotball og en låneavtale vil gjøre ham godt.

Med den skadesituasjonen som Liverpool har slitt med denne sesongen er det høyst tvilsomt om klubben vil la noen spillere som er i nærheten av førstelaget gå på utlån.