Murphy med fremtid i LFC

Gérard Houllier sier at Danny definitivt er med i fremtidsplanene. Alle utespillerne skadefrie. Rykter om Michael Owen. Liverpool skal spille i Wrexham.

”United-dødaren” må ta et skritt videre

Danny Murphy har hatt en svak sesong, og selv om han skrev seg inn i historiebøkene med sin tredje avgjørende scoring på Old Trafford sist lørdag, er det dem som tror at Liverpool kunne bli fristet av et tilbud for midtbanespilleren.  Manager Houllier avviser imidlertid at det kan være aktuelt å kvitte seg med Danny Boy, selv om sjefen understreker at spilleren nå må ta ytterligere et skritt videre:  - Danny tilhører definitivt denne klubbens fremtid.  Han er talentfull og teknisk dyktig spiller, men han må ikke nå være fornøyd med det nivået han er kommet opp på.  Han må stå på videre og ikke komme inn i en komfortabel sone, det gjelder på fysisk og mentalt.

- Jeg ha ham sjansen sist helg, og han tok godt vare på den.  Han er en spiller jeg stoler på i de store kampene.  Danny vet hva jeg liker hos ham, men samtidig setter jeg en høy standard.  Han var en viktig del av laginnsatsen på Old Trafford.  Det er en lykkelig bane for ham og han gjorde det godt.

 

 

Welsh og Le Tallec tilbake

John Welsh og Anthony Le Tallec spilte hele kampen da reservene i går spilte 2-2 mot Bolton.  Salif Diao skal også være tilbake i full trening, og det betyr at kun Chris Kirkland av førstelagstallen er ute med skade foran den viktige innspurten av ligasesongen 2003/04.

To mål av Neil Mellor gjorde at måltyven nå har syv mål på de tre siste reservelagskampene, og høyst sannsynlig vil bli toppscorer for de nest beste for tredje året på rad.  Reservene behøver uavgjort i siste kamp mot Sunderland til neste uke for å komme på andreplass i sin avdeling.

 

Owen linkes til Arsenal

Den engelske avisen Daily Mirror skriver i dag at Arsenal er klar til å by £12M for Michael Owen.  Owen har et år igjen av sin kontrakt med Liverpool, men partene har nå innledet forhandlinger om en forlengelse.  I forrige uke ble det nevnt at Barcelona vurderte toppscoreren på Anfield som et mulig storkjøp til sommeren.

Vi tar disse rapportene med en sunn dose skepsis og diverse lass med salt, men det er et faktum at så lenge underskriften til Michael James Owen ikke er på noen ny avtale med Liverpool vil disse spekulasjonene heller ikke slutte å dukke opp.

The Mirror skriver for øvrig også i dag at man forventer at Gérard Houllier vil bli gitt ytterligere et år til som manager.

 

Pre-season i Wrexham

Manager i Wrexham, Denis Smith, sier at man har fått bekreftelse fra Liverpool om at klubben vil spille en pre-season kamp på Racecourse Ground denne sommeren.  Smith har ikke noen dato for kampen, men sier at ”vi vil arrangere en kamp når de måtte ønske det”.