Ny kamp for Kirkland

Chris Kirkland får mer matchtrening for reservene i dag. Flere seniorspillere blir spart, men Sinama-Pongolle tilbake. E-Cup lag møtes i Carling Cup. Vekslende hell for motstandere i Champions League.

Midtbanespillere spares

De nest beste fikk sin første seier da Neil Mellor ble matchvinner mot Sunderland sist uke.  Hugh McAuley har i kveld, borte mot Birmingham, et yngre lag å disponere.  Rafael Benitez har valgt å spare spillere som Djimi Traore, Stephen Warnock, Igor Biscan og Salif Diao bare to dager før ligamøtet med Norwich.  Antonio Nunez er da heller ikke aktuell etter at spanjolen i dag opererer sitt skadde kne.  Et pluss er imidlertid at Florent Sinama-Pongolle er tilbake, og danner en spennende angrepsduo med Neil Mellor.  Motstander Birmingham ligger på 3.plass på reservelagstabellen før dagens kamp i The Midlands.

Liverpools lag:  Kirkland; Otsemobor, Raven, O’Donnell, Whitbread; Partridge, Welsh, Potter, Foy; Sinama-Pongolle, Mellor:  Reserver:  Harrison, Peltier, Mannix, Wilkie, Smyth.

 

Angriper ser fra til møte med LFC

I likhet med Liverpool hadde Millwall walk over i 2.runde av Carling Cup, siden Londonerne er med i årets UEFA-Cup som tapende finalist i forrige sesongs FA-Cup.  Nå vil lagene møtes på ”The New Den” i 3.runde, enten 26. eller 27 oktober.  En av hjemmelagets beste spillere, angriperen Paul Ifill, legger ikke skjul på at dette vil bli en av årets begivenheter for ”løvene”:  - Jeg kan ikke nesten ikke vente til den kampen.  Det er den største kampen jeg vil ha spilt i hvis en ser bort fra FA-Cup finalen.  Det vil bli glimrende for oss å få spillere av verdensklasse ned hit, og få støtte av våre fans.  Forhåpentligvis kan vi få fullt hus og gi dem skikkelig kamp.

 

Stortap for Deportivo

Deportivo La Coruna gikk på en kjempesmell da de i går tapte 1-5 mot Valencia, etter å ha fått 0-4 i baken ved pause.  Det var det andre hjemmetapet på rad for det vanligvis stødige Deportivo.  Liverpool møter Deportivo i sine kamper nr.3 og nr.4 i gruppe A i Champions League.

Da gikk det bedre for Monaco, som de røde beseiret i Mesterligaåpningen på Anfield.  2-1 hjemme mot Nantes i går betyr at laget topper Ligue 1 med 16 poeng på syv kamper.  Spissen Kallon scoret seiersmålet et minutt før slutt mot Nantes.