Trekning av 4.runde i Carling Cup i kveld

Liverpools neste motstander i Carling Cup blir kjent ca kl 23.15. Baros glad for scoringer, men hadde lyst til å slå til Millwalls kaptein. Dudek fornøyd med unggutta.

Trekning i Carling Cup

4.runde i Carling Cup spilles allerede om to uker, enten 9. eller 10.november.  Liverpools motstander vil bli kjent på trekningen som blir foretatt etter kampen Manchester City-Arsenal i kveld.  Tidspunkt er antatt til å være ca kl 23.15.  Vi legger ut trekningsresultatet umiddelbart her på liverpool.no.

 

Milan med nye scoringer

To fulltreffere fra innbytter Milan Baros i 2.omgang mot Millwall gjorde at tsjekkeren nå står med seks scoringer totalt denne sesongen.  Spilleren som blir 23 år i morgen ble også utsatt for spesiell ”oppmerksomhet” da han kom inn fra vertenes kaptein Kevin Muscat.  Det endte med gult kort for begge, men Muscat må vurdere seg som heldig over at han fikk fortsatt være på banen etter å ha tatt strupetak på en forbannet Milan:  - Han skulle ikke ha gjort hva han gjorde.  Ballen var allerede ute da han taklet meg.  Han bare sparket vekk bena under meg.  Han tok tak i nakken min, men jeg kunne ikke slå tilbake siden jeg da ville vært utestengt i tre eller fire kamper.  Jeg beholdt roen og lot raseriet være inne i meg.  Han var tåpelig og jeg tror han skjønte det.  Etter noen sekunder sa han unnskyld.  Av og til har folk for høy tenning, spesielt mot Liverpool hvor de kanskje spiller deres største kamp for sesongen.

Baros var uansett godt fornøyd med sine to mål:  - Vi fikk mer plass framme i 2.omgang.  Jeg er fornøyd med scoringene og forhåpentligvis kan jeg fortsette å score i ligaen og i Champions League.  Jeg skapte flere sjanser sist helg men misset dem, slik at det var viktig for selvtilliten å score.

 

Jerzy Dudek var kaptein i London, og han mente at det unge laget kunne være stolte over innsatsen mot fjorårets finalist i FA-Cupen:  - Jeg synes vi alle spilte bra, og jeg mener at vi kan være fornøyd med kampen.  Treneren hvilte en del spillere, og ungutta fikk sjansen til å vise seg fram.  Det var viktig å score en tidlig goal, og det var viktig å beholde roen siden du forventer litt liv å røre gjennom 90 minutter når de besøker Millwall.