Dudek klar for spill

Jerzy Dudek håper å spille privatlandskamp den kommende uka. Rick Parry angrer verken på salg eller manglende kjøp av Michael Owen.

Skadefri Jerzy
Helten fra Istanbul, Jerzy Dudek, er frisk av sitt brudd i albuen.  32-åringen er nå klar igjen til å kjempe for sin plass både for klubb og landslag.

Først er det Polen som gjelder, hvor Dudek er blitt tatt med i troppen til tross for at han er helt ute av kamptrening.  Polakkene spiller som kjent en helt avgjørende kamp i gruppe 6 mot England 12.oktober, og ifølge spilleren selv vil man gi Jerzy en sjanse til å vise at han er klar gjennom en privatlandskamp den kommende uka.

- Jeg har aldri vært så alvorlig skadet tidligere, men jeg føler meg bra nå, sier Jerzy.  – Det går bedre for hver dag og etter denne helgen vil jeg være 100 prosent.  Jeg er blitt tatt ut i troppen til kampen mot England 12 oktober, og jeg vil prøve å spille i en vennskapskamp mot Island den kommende midtuka.


Parry om Owen
Liverpools spisser har ikke scoret et mål fra åpent spill i ligaen denne sesongen.  Likevel gjentar daglig leder Rick Parry at man ikke angrer på at man ikke la noen ekstra millioner pund på bordet da Michael Owen ble tilgjengelig i sommer, men at salget av den tidligere toppscoreren på Anfield også bidro til at man kunne vinne Champions League.

- Det var ingen fornuft i å gjøre en handel til den prisen, sier Parry til BBC om overgangen som gjorde at Owen gikk til Newcastle for ca £16M.  Den daglige sjefen i LFC mener også at det var riktig å selge Michael til Real Madrid da spilleren ytret ønske om å forlate Anfield: - Vi var i stand til å hente inn Luis Garcia og Xabi Alonso med de pengene.  Ville vi ha vunnet Champions League uten de spillerne?  Jeg vil ikke bytte bort den seieren mot noe annet.

- Å vinne Premier League er vårt hovedmål, selv om jeg ikke ønsker å sette noen frist for når vi skal klare dette.  Dette er en klubb som er til for å kunne vinne sølvtøy.  Jeg vil gremmes dersom det en dag kommer til et punkt hvor vi følte at vi ikke lenger kunne kjempe om trofeer.

- Rafa er en som studerer dette spillet nøye.  Kamp for kamp gjør vi det nå bedre enn hva tilfellet var forrige sesong.  Tvil ikke på kapasiteten som Rafa har i å lære mer om dette gamet, og hvis alt går som vi håper vil han finne de rette svarene.