Everton ber Liverpool-keeper om hjelp

Everton-spiller vil be Jose Reina om råd før møtet med Villareal. Hobbs med legetest i dag. Skademareritt for Thompson. Staunton til Walsall.

Etter å ha unngått Liverpool i dagens mesterligatrekning, søker nå Everton hjelp på andre siden av Stanley Park for å nå det lukrative gruppespillet. Liverpools målvakt, Jose Reina, kom som kjent fra Evertons spanske motstander, Villareal, nå i sommer, og de blå håper nå at de rødes keeper skal hjelpe dem med informasjon om motstanderen.

Dette påstår Evertons spanske spiller, Mikel Arteta, nå i ettermiddag. – Jeg spilte mot Reina i Spania fjor, og kjenner han. Ettersom han nå er i Liverpool skal jeg snakke med han om kampen, og se om han kan gi meg noen råd og vink.

- Jeg vil også prøve å dra nytte av mine egne kunnskaper etter spill i La Liga, for om mulig å hjelpe laget til å identifisere motstanderens svakheter, legger Arteta til.

Hobbs med legetest i dag
Skysports.com skriver at Jack Hobbs er på Merseyside for å gjennomføre sin medisinske test i dag. Det var ventet at den høyreiste unge stopperen ville skrive under kontrakten med Liverpool på sin 17-årsdag, først den 18.august, men nettstedet mener at dette nå vil finne sted allerede mandag.

Hobbs sin agent, Charles Collymore, uttaler til skysports.com at hans klient blir Liverpool-spiller i løpet av noen dager dersom legetesten går greit. – Ja, alt er nesten klart. Vi håper å få gjort unna legetesten i dag, og regner med at overgangen er i boks på mandag, sier han.

- Jeg er i Liverpool på mandag, og håper da å fullføre alt sammen. Jack har hatt lang tid på å akklimatisere seg på denne overgangen til Liverpool nå, og staben i klubben har gitt han fantastisk spesialoppvartning. Lincoln følte også at Liverpools tilbud var akseptabelt, så dette er fint både for gutten og for Lincoln. Han kommer til Liverpool for å bli. Han vil bli signere profesjonelt på sin 17-årsdag, og blir da en del av Liverpools ungdomssatsing. En vennskapskamp mellom Liverpool og Lincoln har også blitt diskutert i forbindelse med avtalen, bekrefter Collymore.

Skadene fortsetter for Thompson
Skademarerittet vil tilsynelatende ikke ta slutt for tidligere Liverpool-spiller David Thompson. Vingen har vært forfulgt av skader de siste par årene, og ikke før var han kommet tilbake fra en ankeloperasjon, før han pådro seg en ny kneskade som gjør at han trolig mister ligastarten med Blackburn Rovers.

Staunton til Walsall
Walsall ser ut til å sikre seg tidligere Liverpool-forsvarer Steve Staunton som sin femte nykommer for sommeren. 36-åringen ble i dag enig om å spille for klubben uten fast kontrakt, men med mulighet for å spille seg til en mer permanent avtale på sikt.

Staunton hadde tilbud om en ny kontrakt med Coventry, der han har spilt de to siste sesongene, men skal se Walsall som en mulighet til et første steg på veien mot en trenerkarriere, samtidig som han kan fortsette å spille aktivt.