Figo trener i Madrid

Luis Figo har startet pre-season med Real, men kan være på Merseyside i løpet av den neste uka. Southampton venter på et nytt bud for Peter Crouch.

Dagens utgave av den spanske storavisen Marca skriver at Luis Figo er forventet å være med når Real Madrid starter opp med treningen igjen i dag.  Den portugisiske veteranen er blitt enig med Liverpool om en personlig kontrakt på et år, men Real sier nå at de ønsker £2M i overgangssum for spilleren som har avtale med klubben fra Bernabeu fram til sommeren 2006.  Det har tidligere blitt hevdet at Real Madrid muntlig skal ha blitt enig med 32-åringen om at han kunne gå gratis dersom han fant seg en ny klubb, men hevder nå at det bare var til klubber som ikke kunne møte Real i Champions League.

 

Representanter for Figo vil trolig i løpet av dagen sette seg sammen med ledelsen i Real for å prøve å finne en løsning.  Klubben vil neppe være særlig interessert i å beholde en spiller med om lag £100.000 i ukelønn, som ønsker seg vekk, og som man uansett ikke kan få noen overgangsum for etter neste sesong.  Spilleren selv vil samtidig være innstilt på en minnelig løsning, etter fem år i den spanske hovedstaden.  Real Madrid reiser på treningsleir med sitt førstelag 14.juli, og det er forventet at fremtiden til Luis Figo er avgjort innen den tid.

 

Det er ingen hemmelighet at Peter Crouch ønsker å komme til Liverpool, og det er ingen hemmelighet at Liverpool har lagt inn et bud på den høye spissen.  Etter sigende skal det siste tilbudet fra Anfield være på £6.5M.  Rafa Benitez ønsker seg en targetman, men Southampton skal så langt ha vært fast bestemt på å ikke selge for under £8M.  En ny økning fra Anfield vil trolig sikre Liverpool den engelske landslagspilleren, og manager Harry Redknapp avviser at en lukrativ avtale for Steven Gerrard vil ha noen betydning på betalingsevnen til de røde:  - Liverpool har pengene til å gjøre noe, hvis de ønsker det.