Gerrard-DVD slippes mandag

Steven Gerrard vil selv være til stede for å signere kopier av sin egen DVD, når denne legges ut for salg hos Virgin i Liverpool sentrum på mandag. Liverpool - Portsmouth kun i opptak på ART Sport 1.

Julegavetips til alle Liverpool-supportere. Mandag slippes en ny DVD med tittelen ”Steven Gerrard: My Story”. Liverpool-kapteinen vil selv være til stede for å signere kopier av DVD’en hos Virgin Megastores i Liverpool klokken 15.00 lokal tid på mandag.

Filmen skal være spekket med alle de største øyeblikkene fra Gerrards karriere, og selvfølgelig er det funnet plass til alle scoringene hans for de røde. Man blir også tatt med på en eksklusiv tur til barneskolen hans og strøket der han vokste opp, samt at man også gjør en visitt til Melwood. Alle som møter opp i Virgin-butikken på slippdagen og kjøper en Gerrard-DVD, vil også få et spesialdesignet wristband med på kjøpet. Dette som et souvenir for å markere anledningen. Butikken åpner for salg av DVD’en fra klokken 09.00 om morgenen.

Opptak på ART
Alle som håpet å kunne se Liverpool – Portsmouth direkte på den egyptiske kanalen ART Sport 1 i morgen, ser ut til å bli skuffet. Det rapporteres nå at kampen kun sendes i opptak klokken 19.00 på denne kanalen.