Gerrard fit for fight

Steven Gerrard er skadefri, og blir inkludert i troppen til kampen mot Fulham i morgen. Det blir også Harry Kewell, som kom fra innhoppet mot Anderlecht uten tilbakeslag. Anderlecht-billetter til ”alle”.

Steven Gerrard og Harry Kewell er begge aktuelle for laget til kampen mot Fulham på Craven Cottage i morgen. Rafael Benitez bekrefter i dag at begge spillerne er skadefrie, og høyaktuelle. Gerrard kan dermed gjøre comeback etter skaden han pådro seg med England mot Østerrike, mens Kewell altså kom fra innhoppet mot Anderlecht uten noen form for tilbakeslag, og dermed kan gjøre sin første Premier League-kamp for sesongen.

Gerrard har som kjent stått over to kamper som følge av leggskaden han pådro seg med England, nemlig kampene mot Blackburn og Anderlecht.

- Det er viktig for meg å ha disse to spillerne tilgjengelige igjen. Vi har mange viktige kamper fremover nå, og jo flere spillere jeg har å velge mellom, jo bedre er det, slår Benitez fast.

- Å ha mange valgmuligheter når du skal plukke ut laget, er alltid et hyggelig problem, legger han til.

Dårlig start for Fulham
Trass i 1-1 mot Charlton mandag kveld, går Fulham til kampen mot Liverpool vel vitende om at man har gjort den dårligste sesongstarten siden klubben rykket opp i Premier League. London-laget har også bare vunnet en av åtte Premier League-kamper mot Liverpool i løpet av disse årene, en 3-2 seier på Craven Cottage i november 2002. Den største trusselen for de røde blir nok Fulhams to gode spisser Collins John og Brian McBride. John står bokført med to mål i de to kampene han har fått spille fra start, mens McBride har nettet tre ganger denne sesongen.

Anderlecht-billetter til ”alle”
Billettsalget til hjemmekampen mot Anderlecht 1.november har gått tregere enn billettkontoret på Anfield hadde håpet på, og onsdag 26.oktober blir derfor billetter til denne kampen gjort tilgjengelig for alle som eier et fancard. Billettene blir gjort tilgjengelige både via onlinesalg, telefon, post og ved henvendelse i billettluka.

Billetter til Villa borte
Billettkontoret på Anfield har også bekjentgjort kriteriene for billettsalget til bortekampen mot Aston Villa i dag. Kun sesongkortinnehavere som kan dokumentere at de var på minst to bortekamper i fjor, kvalifiserer til billett til denne kampen. Liverpool har mottatt en kvote på 3168 billetter fra Aston Villa.

NB:
PÅ GRUNN AV FLYTTING AV VÅRE SERVERE VIL LIVERPOOL.NO VÆRE UTE AV DRIFT I PERIODEN 16.00 TIL 18.00 I ETTERMIDDAG. I DENNE PERIODEN VIL ALLE VÅRE TJENESTER VÆRE UTILGJENGELIGE.