Gerrard spilte med skade

Steven Gerrard spilte for England mot Wales og Nord-Irland, selv om han fortsatt var skadet. Denne avsløringen vil garantert ikke bli godt mottatt på Merseyside.

Steven Gerrard var ikke fullt ut restituert etter leggskaden han pådro seg mot Sunderland, da Sven Göran Eriksson kastet han innpå for England i VM-kvalifiseringskampene mot Wales og Nord-Irland. Dette avslørte Liverpool-kapteinen selv i helgen, da han brukte dette som unnskyldning for den svake innsatsen han leverte i de to nevnte kampene.

Sett med Liverpool-øyne er det nærmest en skandale at England brukte deres spiller selv om han fortsatt slet med en skade som hadde satt han utenfor kamper for klubblaget. Dette vil nok garantert få den gamle klubb versus landslag-diskusjonen til å blusse opp igjen på Merseyside, og det faktum at Gerrard spilte med skade for Erikssons mannskap har helt sikkert ikke falt i god jord hos Rafael Benitez heller.

- Jeg led av at jeg slet med skaden i de to kampene for England, da jeg ikke var 100% restituert. Min innsats mot Wales og Nord-Irland var ikke god nok, som en følge av det. Nå er jeg 100% skadefri, og jeg føler at jeg begynner å få skarpheten tilbake. Jeg føler meg bra nå, uttalte Gerrard til engelske medier i helgen.

- Timingen på de to Englands-kampene var ikke god for meg. Hadde de kommet to eller tre uker senere ville jeg ha fått trent litt etter skaden, og folk ville ha fått sett en bedre Steven Gerrard. Forhåpentligvis får jeg sjansen til å spille i de neste VM-kvalifiseringskampene mot Østerrike og Polen på Old Trafford, og da vil jeg være 100% skadefri, la han til.