Gonzalez snart spilleklar

Mark Gonzalez sier at han nærmer seg der han skal være etter sin operasjon, og at han reiser til Merseyside i slutten av måneden på besøk.

Liverpool fikk ikke innvilget arbeidstillatelse for en låneavtale med korsbåndopererte Mark Gonzalez fra Albacete i sommer.  Siden har de røde kjøpt den hurtige vingen for om lag £1.5M, men det hersker fortsatt usikkerhet om 21-åringen vil bli klar i januar eller om man må vente til Chileneren får EU pass til sommeren.

”Speedy” trener for øyeblikket med sin tidligere klubb Universidad Catolica i Chile, og sier at han ennå ikke helt har den bevegelsen i kneet som han hadde foran operasjonen.

- Det vil ikke bli lett for meg å vinne en plass på laget til Liverpool, og hvis jeg skulle greie det blir det vanskelig å holde på den siden det er så hard konkurranse.  Hvis jeg slapper av vil det være to eller tre spillere som er ute etter min plass.

- Jeg har snakket mye med Clarence Acuna, og han har fortalt meg hva han likte da han spilte for Newcastle United.  Han advarte meg med at det er en annerledes fotball, helt ulik den rytme som man har i Spania, men at jeg ville like det siden det passer med mine kvaliteter som spiller.

- Rafael Benitez ringer stadig til meg.  Den siste gangen var for ti dager siden.  Han lurer på hvordan jeg har det og om jeg er blitt bedre av skaden.  Han bekymrer seg for min helse.

- Jeg har ikke noe problem med å sparke til en ball like hardt som tidligere, men jeg mangler litt bevegelse ennå.  Jeg er 80 eller 90% klar.

- De må gi meg den nøyaktige datoen men jeg flyr over til England i slutten av måneden.