Hyggelig angrepsproblem for Rafa

Benitez sier at Djibril Cissé kan være aktuell fra start mot Portsmouth. Bolton ønsker å kjøpe El-Hadji Diouf. Enda en TV-kamp med Liverpool er klar. Finalesteder i E-Cupene.

Mer angrepskyts for Liverpool

For første gang denne sesongen vil Rafael Benitez ha både Milan Baros, Fernando Morientes og Djibril Cissé å velge mellom når man i kveld spiller mot Portsmouth.  De fleste tips vil gå i retning av at manageren starter med de to førstnevnte, eller kanskje også bruker Steven Gerrard bak en av dem, men manageren sier at det ikke er uaktuelt med startplass for Cissé.

 

- Nå som Milan er tilbake har jeg fått et hyggelig problem med å skulle velge hvem å bruke i angrepet.  Jeg ønsker å se scoringer fra angriperne, men blir like fornøyd om Carra skulle score som om Baros, Cissé eller Morientes gjør det.  Det viktige er at vi spiller bra.  Hvis vi spiller bra vil det bli flere sjanser for alle, og da er det også lettere å vinne.  Nå har jeg imidlertid tre gode angripere, som kan score mål.

 

- Jeg tror vi hadde vært på fjerdeplass dersom vi hadde hatt en stabil målscorer.  Hvis du har en eller to angripere som scorer mer enn 15 mål i en sesong da gjør det ting lettere.  Baros, Cissé og Morientes har alle kapasitet til å gjøre det.  Problemet er at vi bare har hatt Morientes siden januar, Cissé har vært ute i nesten seks måneder med skade, og Milan har også hatt en del skader og har måttet spille mye på egenhånd lengst fremme.

 

- Cissé er frisk, selv om han ikke er tilbake til sitt beste, og det er en mulighet for at han kan starte.  Det viktigste er at vi nå har tre spisser å velge i mellom.

 

Hos Portsmouth er forsvarerne Dejan Stefanovic og Matt Taylor blitt spilleklar, mens toppscoreren Yakubu er ute.

 

 

Bolton vil forhandle om Diouf

El-Hadji Diouf har vært en sportslig suksess under sin låneperiode i Bolton, og selv om afrikaneren har vært involvert i flere uheldige epiosoder har man på Reebok bestemt seg for at man gjerne vil sikre seg Diouf på en permanent overgang.  Formann Phil Gardside, sier at man er klar til å forhandle med Liverpool om et kjøp:  - Vi vil gjerne at han(Diouf) blir, og jeg tror at han gjerne vil bli.  Det er nå et spørsmål om vi kan få innledet samtaler med Liverpool i løpet av de neste to eller tre ukene, og forhandle fram noe som kan være til det gode for begge parter.

 

- Han har sørget for at sesongen ble litt mer spennende enn vi selv kanskje hadde forventet.  Han er en kjempekar utenfor banen og vi tror at han kan bidra mye dersom vi bare kan temme hans krumspring noe.

 

Rafael Benitez har tidligere sagt at man ikke vil selge El-Hadji Diouf for mindre enn £4M.

 

 

Liverpool-Middlesbrough live

Hjemmekampen mot Middlesbrough blir sendt direkte på Canal+ Sport lørdag 30.april kl 16.00.  Tidligere er det blitt bekreftet at lørdagens ligakamp mot Crystal Palace, samt bortekampen mot Arsenal, blir sendt live.

 

 

Finalearenaer

UEFA har valgt ut finalearenaene for Champions League og UEFA-Cupen i 2005/06 og 2006/07.  I Champions League går finalene i Frankrike og Helles, på henholdsvis Stade de France og Olympiastadion.  I UEFA-Cupen spilles avslutningskampene på The Phillips Stadion, hjemmebanen til PSV Eindhoven, og Hampden Park i Glasgow.