Kirkland: - Jeg har ingen fremtid på Anfield

Chris Kirkland slår i dag kategorisk fast at han ikke har noen fremtid på Anfield, og regner med at han forsvinner fra Liverpool i sommer. Simao-dealen forkludres?

Chris Kirkland har overfor lokalpressen i Birmingham i dag gjentatt sitt ønske om å fortsette karrieren i West Bromwich også etter at utlånsavtalen mellom Liverpool og WBA går ut til sommeren. Keeperen insisterer til og med på at han ikke har noen fremtid på Anfield lenger.

- Jeg kan ikke se noen grunn til at jeg ikke kan fortsette her. Men det er mye opp til West Bromwich og manageren. Jeg trives her, og det ser ikke ut til at jeg har noen fremtid i Liverpool, så jeg må seg meg om etter andre muligheter, uttaler Kirkland til Birmingham Mail.

- Dersom West Bromwich er en av mulighetene jeg får, er det flott. Dersom de ønsker mine tjenester, og klubbene kan bli enige om en overgangssum, ser jeg ingen grunn til ikke å fortsette her på The Hawthorns. Jeg skal i alle fall spille for klubben i seks måneder til, og etter det er det tilbake til Liverpool slik saken står nå. Men jeg kommer trolig til å skifte klubb i sommer. Jeg tror både jeg og Liverpool-ledelsen føler det slik nå.

- Jeg har ikke hørt noe fra Liverpool, men jeg er ikke dum. Benitez hentet inn Jose Reina, og han er førstekeeper. Han har også Jerzy Dudek og Scott Carson til sin rådighet, så det ville være tåpelig av meg å tro at jeg kunne dra tilbake dit å få spilletid.

Kirkland har for øvrig nå ristet av seg nyreskaden som har holdt han ute av spill for WBA i en periode. Han kan således meget vel vokte buret igjen i deres kamp mot Manchester City i helgen.

- Jeg har trent i 10 dager nå, og jeg håper å bli involvert i helgen. Jeg venter på sjansen min igjen nå, men Tomasz Kuszczak har spilt bra i mitt skadefravær, så det blir tøft å ta plassen tilbake, uttaler Kirkland i den sammenhengen.

Usikkert om Simao
Et par faktorer gjør at det nå ikke lenger er like soleklart at Simao Sabrosa blir Liverpool-spiller i januar. For det første er høyrevingen satt ut av spill med en kneskade, og Benficas klubbleger tror ikke han er i stand til å spille fotball igjen før over nyttår. For det andre gikk Benfica som kjent videre i Champions League på bekostning av Manchester United, og det vil nok medføre at portugiserne er mer oppsatt på å beholde sin juvel. Det kan i alle fall bidra til presse en eventuell overganssum i været.