Liverpool har akseptert Lyon-bud

Liverpool har i dag akseptert et nytt bud på £8.5M fra Lyon på Milan Baros. Dette skriver Liverpool Echo. Nå vil de røde prøve å overbevise tsjekkeren om å vrake Aston Villa. Owen ikke nærmere Liverpool, ifølge Echo.

Rykende ferske rapporter fra Merseyside sier at Liverpool har akseptert et bud på £8.5M for Milan Baros fra Gerard Houllier og Lyon. Tsjekkeren har tidligere uttalt at han ikke ønsker å spille for sin tidligere manager på Anfield, og heller foretrekker en overgang til Aston Villa. Liverpool-ledelsen vil imidlertid nå forsøke å overbevise spissen om at han skal velge Frankrike og Champions League-fotball fremfor en relativt grå og anonym tilværelse på Villa Park.

Liverpool skal nå være villige til å drøye en Baros-overgang helt frem mot transfervinduets slutt, for å få en best mulig deal, og dette må regnes som et alvorlig tilbakeslag for Aston Villa i deres bestreben etter å hente tsjekkeren til Midlands. De røde skal nå ha avslått deres siste bud på £6.5M, etter at de nektet å la Nolberto Solano gå som en del av overgangspakken.

Owen ikke nærmere Liverpool
Chris Bascombe skriver også at Michael Owen slett ikke er nærmere enn overgang tilbake til Anfield, trass i rapporter om det motsatte i hovedstadspressen. 25-åringen skal imidlertid ha gjort det klart for Real Madrid-ledelsen at det kun er en overgang tilbake til Liverpool som er i hans interesse. Andre klubber skal stå klare til betale mer for Owen enn Liverpool er villig til, og dette medfører at Owen-sagaen trolig kommer til å trekke ut helt frem mot transferdeadline. Bascombe hevder at Liverpool slett ikke har åpnet formelle forhandlinger med Real Madrid, slik blant annet The Times og Mirror antydet i dag tidlig. I sin artikkel i Echo karakteriserer han disse påstandene som "ekstremt premature".