Liverpool-Tipset: Rasch og Thomsen opp i ryggen på Seim

Som den eneste med korrekt resultat på Manchester City - Liverpool klatret Thorkild Thomsen fra Danmark opp på tredjeplass i Liverpool-Tipset. Også Knut Rasch på andreplass tok innpå lederen Trond Seim.

Rasch hadde nemlig også City-seier, dog ikke 1-0 slik som Thomsen, og sikret seg dermed 1 poeng. Stillingen i teten fire runder før slutt er dermed at Seim leder med sine 11 poeng, mens Rasch har 10 og Thomsen 9. Foruten Thomsen og Rasch var det forøvrig bare tre andre som hadde City seier, og dermed tok poeng i denne runden.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for de kommende kampene finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 8.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at åtte kamper er spilt.