Mellor tilbake på reservelaget

Neil Mellor sitter på benken i dagens tv-sendte reservelagskamp mot Manchester United. Det forventes at angriperen kommer på banen i 2.omgang. Dave Martin har returnert til MK Dons.

Neil Mellor er friskmeldt etter nesten ett år ute med kneskade og har gjennomgått operasjon i begge knærne. Angriperen spilte sist en offisiell kamp mot Watford i semifinalen av Carling Cup 11.januar.  I dag sitter 23-åringen på benken når reservelaget gjester Ewan Fields, hjemmebanen til Hyde United FC, i bortekampen Manchester Uniteds nest beste. For øvrig stiller Liverpool et ungt lag, der kun Antonio Barragán, David Raven og Darren Potter har førstelagserfaring. Avspark er kl. 20.00, og oppgjøret sendes som tidligere nevnt, direkte på SportN og Viasat Sport 2.

Startoppstilling:
Paul Willis
Antonio Barragan
David Raven
Miki Roque
Godwin Antwi
Jack Hobbs
Paul Anderson
Darren Potter
Ramon Calliste
David Mannix
Danny Guthrie

Innbyttere:
Lee Peltier
David Roberts
Besian Idrizaj
Neil Mellor
Adam Hammill

Manchester United: Steele, Simpson, Eckersley, Cathcart, Piqué, Fox, Neumayr, R Jones, Solskjær, Rossi, Martin.
Innbyttere: Cooper, Lee, Ebanks-Blake, Gray, Marsh.

Dave Martin har returnert til MK Dons
19-årige David Martin har nå returnert til Milton Keynes Dons etter prøvespill i Liverpool forrige uke. Den lovende keeperen spilte blant annet hele reservelagskampen mot Sunderland.
- Jeg trente sammen med Jerzy Dudek i uken. Jeg likte virkelig å spille reservelagskampen. Tempoet og ballbehandlingen til ungguttene var utrolig. Måten de spilte ballen var også utrolig og tempoet i kampen var noe helt annet, uttaler Martin til MK Dons’ offisielle nettside.
Ingen avgjørelse har foreløpig blitt tatt når det gjelder spillerens framtid, men har nå tilbake og trener med MK Dons.

Sist oppdatert 05.12.2005 17:25.