Morientes-overgang nærmer seg?

Fernando Morientes kan endelig være på vei til Liverpool sammen med Real Madrids reservekeeper Cesar. De røde skal ha kommet med et bud på £7M for duoen.

Sky Sports siterer den spanske sportsavisen Marca på at Liverpool skal ha kommet med et muntlig bud på £7M for Fernando Morientes og den 33-årige keeperen Cesar. Morientes verdsettes til £6,5M og Cesar til £500000. Men Real Madrid krever £8M. Wanderley Luxemburgo, Real Madrids nye trener, hadde tidligere i uken avvist at Morientes var på vei bort, men nå kan det se ut som treneren har akseptert at spilleren kan forlate den spanske hovedstadsklubben fordi de ikke kan garantere spilleren fast plass.

 

Keeper Cesar har kommet i skyggen av Iker Casillas, og har en kontrakt som utløper etter sesongen. Derfor er han tilgjengelig for en liten sum.

 

Opplysninger fra den spanske sportsavisen AS styrker troen på at en overgang for Morientes er på gli. Morientes skal hatt samtaler med sportsdirektør Sacchi og trener Luxemburgo etter gårsdagens trening. Her skal det ha kommet fram at 28-åringen ikke er like ønsket som resten av spissene i stallen. Videre utvikling i saken vil ikke skje før den mektige presidenten Florentino Perez kommer hjem fra et ferieopphold i Miami i dag.