Morientes testes på dagens trening

Rafael Benitez vil bruke dagens trening til å finne ut om Fernando Morientes er helt skadefri, og i stand til å spille mot Aston Villa i morgen. Spisser mot gamle kjente. Bennett dømmer.

Rafael Benitez vil i dag sjekke hvorvidt Fernando Morientes er klar for kamp mot Aston Villa i morgen, etter at han hinket av banen mot Anderlecht med en kneskade på tirsdag. Spissen kjente smerter i kneet, og kastet inn håndkledet tidlig i andre omgang.

- Vi får se hvordan tilstanden hans er på dagens trening, og så vil vi ta en avgjørelse etter denne, sier Benitez til liverpoolfc.tv i dag.

Benitez håper selvsagt at hans stjernespiss skal bli spilleklar, og samtidig bygge videre på scoringen mot Anderlecht.

- Han er en spiller med riktig mentalitet, og en spiller som gjør de rette valgene. Han er en vinner, og han trener alltid med et smil på lager. Jeg er sikker på at han vil gjøre flere mål for oss, sier Benitez.

Spisser mot sine gamle klubber
Pressen har gjort et stort nummer av at Milan Baros kan score mot gamle lagkamerater i morgen. Det kan imidlertid også Peter Crouch komme til å gjøre, om Benitez slipper han til. Ingenting hadde vært bedre for den lange spissens selvtillit enn om han hadde nettet sitt første Liverpool-mål mot klubben som kastet han på dør uten å gi han en reell sjanse til førstelagsspill.

Aston Villa kommer for øvrig trolig til å stille med følgende lag i morgen: Taylor; Delaney, Mellberg, Ridgewell, Barry; Hendrie, Davis, McCann, Milner; Baros, Phillips. David O’Leary har imidlertid også muligheter til å kaste innpå karer som Eirik Bakke og Jlloyd Samuel. Det er ikke ventet at Patrik Berger vil bli skadefri i tide til kampen, etter å ha hinket av banen under møtet med Manchester City på mandag.

Bennett dømmer
Steve Bennett fra Orpington i Kent er dommer på Villa Park i morgen. Dette blir hans andre Liverpool-kamp denne sesongen, ettersom han dømte 2-2 kampen mot Birmingham i samme by i september. Linjedommere i Midlands i morgen er Mike Cairns og Rob Martin, mens dommeren som dømte Liverpool forrige helg, Uriah Rennie, er fjerdedommer. Kampstart er klokken 13.45, og kampen vises direkte på Canal+ Sport.