Owen bekymret for England

Michael Owen er engstelig for at det vil bli for lite spilletid med Real Madrid. Blandet suksess for utlånspillerne. Mido ute mot Liverpool. Keeperen til Real Benits båret av banen. Junorene tapte.

Michael ringte Svennis
Sven-Göran Eriksson har fått en telefon fra en bekymret Michael Owen, som lurte på hvordan situasjonen var foran VM-sluttspillet dersom han spilte lite for klubblaget.  – Jeg fortalte ham at dersom han spilte like mange kamper som han gjorde forrige sesong ville jeg benytte ham, sier Eriksson.  – Skulle han imidlertid ikke få spilletid i det hele tatt, da vil det bli vanskelig.

- Han er alltid en veldig rolig ung mann men vil gjerne spille fotball, slik at du kan forstå at han vil tilbake til England.  Dersom han blir i Real Madrid vet han ikke hvor mye han vil få spille.  Jeg tror noe vil skje veldig snart, men jeg vet ikke nøyaktig hva.

Real Madrid sesongdebuterer i kveld borte mot Cadiz(direkte på TV2 Xtra kl 21.00) og det blir spennende å se om Owen er involvert i den kampen, bare fire dager før transfervinduet lukkes.  Liverpool og Newcastle synes å være alternativene dersom Michael forlater Bernabeu, men det begynner å haste for Parry & Co med å få ordnet en avtale om å bringe den tidligere toppscoreren tilbake.


Robbie Foy scoret
Det ble høyst blandede resultater for Liverpools utlånspillere i gårsdagens ligakamper.  I Frankrike spilte Bruno Cheyrou i 74 minutter da Bordeaux spilte 0-0 borte mot Strasbourg.  Erstatter for Bruno var for øvrig Vladimir Smicer.  Carl Medjani var ikke involvert da Metz greide 0-0 borte mot Nantes.  Anthony Le Tallec skal ha gjort en bra kamp da han fikk nitti minutter i Sunderlands 0-1 tap i Wigan.  Chris Kirkland måtte se at tidligere lagkamerat Emile Heskey scoret to ganger på ham da West Bromwich tapte 3-2 hjemme mot Birminggham.  I de lavere divisjoner gikk det bedre.  Robbie Foy scoret som innbytter da Wrexham spilte 2-2 borte mot Bury, mens John Welsh også kom inn som reserve da Hull vant 1-0 på sørkysten mot Plymouth.


Mido utvist
Tottenhams angriper Mido fikk direkte rødt kort i kampen mot Chelsea i går, og står foran en karantene som bl.a. setter ham utenfor neste kamp mot Liverpool på White Hart Lane.  I et temperamentsfullt oppgjør mellom Valencia og Real Betis ble sistnevntes keeper Antonio Doblas båret av banen med hva som så ut som en skade i kragebenet eller skulderen.  Liverpool møter som kjent Real Benis i sin første kamp i gruppespillet i Champions League om to og en halv uke.


2-3 for U18
Liverpools juniorer tapte 2-3 for Ipswich på akademiet på lørdag morgen.  Tradisjonen tro spilles de første kampene i sesongen mot klubber utenfor de rødes vanlige geografiske krets, og Ipswich er regjerende nasjonal cupmester for juniorer i England.  Etter 0-2 ved pause reduserte Liverpool da en cross fra Jimmy Ryan ble sendt i eget nett av en av gjestenes forsvarere.  Søskenbarnet til David James, James Frayne, reduserte siden til 2-3 men til tross for press fra Liverpool mot slutten greide man aldri å hente inn Ipswich.