Paul Harrison til Leeds

Liverpools reservekeeper har gått motsatt vei som Scott Carson. Fortsatt usikkerhet vedrørende skaden til Steven Gerrard, mens Steve Finnan ikke er spilleklar.

Harrison til Elland Road

Paul Harrison, som har sittet på innbytterbenken de siste kampene, har gått til Leeds.  Det dreier seg foreløpig om en måneds lån, men for spilleren hvis kontrakt løper ut til sommeren kan det bli aktuelt med en permanent overgang.  Det synes ikke som om Harrison vil få fornyet tillit på Anfield nå som den nesten et år yngre Scott Carson er kjøpt inn, og keeperen som mistet både sin far og onkel på Hillsborough vil måtte vurdere å skifte arbeidsgiver.

 

Treningsfri uke for Steven

Rafael Benitez sa i dag at Steven Gerrard ikke har kunnet trene den siste uka, og at en lårskade(og ikke lyske som det har gått rykter om) gjør at han er tvilsom til morgendagens kamp mot Southampton.  Benitez understreker at han kun ønsker at kapteinen skal spille dersom han er helt skadefri, og ikke risikere at han blir ute i flere kamper ved å komme tilbake for tidlig.

Steve Finnan er definitivt ute mot Southampton, og det går mot at Jamie Carragher igjen spiller høyreback.  Mauricio Pellegrino og Sami Hyypiä vil dermed få jobben med å ha kontroll på om lag to meter høye Peter Crouch hos vertene.  John Arne Riise, Dietmar Hamann, Luis Garcia og Fernando Morientes vil være tilbake igjen, etter at man av forskjellige årsaker ikke var involvert mot Burnley i FA-Cupen.