Rafa: - Vi prioriterer Middlesbrough

Rafael Benitez sier at hovedmålet foran kveldens møte med Chelsea er at alle spillerne skal være friske til neste ligakamp. Hugh McAuley fornøyd med seirende reservelag. Ikke alvorlig for Darren Potter.

Managere prioriterer ikke gruppeseier
Vi har en følelse av at fansen ikke har de helt samme tankene, men både Rafael Benitez og Jose Mourinho sier at det å vinne gruppe G i Champions League ikke har høy prioritering.  Liverpool vil være blant gruppevinnerne i trekningen om halvannen uke dersom de greier minst uavgjort mot Chelsea på Stamford Bridge, men Benitez legger ikke skjul på at ligapoeng er viktigere enn prestisje og en mulig gunstigere motstander i 1/8 finalen.

- For meg, er kampen mot Middlesbrough veldig viktig.  Det å kunne reise til Japan med tre poeng til i toppsjiktet av tabellen vil være glimrende for vår selvtillit.

- Det vil være bra å ende på toppen av vår gruppe i Champions League, men det viktigste er å sørge for at alle spillerne er klare til kampen mot Middlesbrough.  Begge kampene er viktige.  Champions League er en viktig turnering for spillerne, og for fansen og media, men for meg betyr kampen mot Middlesbrough tre mulige ligapoeng.  Det er hva jeg prioriterer.

- Gapet i ligaen var veldig stort forrige sesong, men det er ikke slik nå.  Vi er nærmere, men jeg ønsker å se om vi kan fortsette på dette nivået.  Det er utfordringen.

- Jeg vil gjerne vinne gruppa i CL, men hvis vi ikke kommer først vil vi likevel være videre.

Xabi Alonso er ikke med i dagens tropp, og det er ventet at manageren også vil rotere ytterligere på sitt lag i forhold til de som slo Wigan på lørdag.


Fornøyd reservelagstrener
Hugh McAuley var meget tilfreds med sine elever etter at spesielt det indre forsvaret gjorde en god jobb da reservelaget slo Manchester United med 2-0 på bortebane i går.  Et stort pluss var det også at Neil Mellor var tilbake på banen som innbytter.

- Jeg synes alle jobbet veldig hardt gjennom hele kampen og at vi fortjente å vinne, sa McAuley etter kampen.  – Vi kjempet godt og vi satte dem under press.  Det var en god atmosfære i garderoben etter kampen og alle var fornøyd.

- Det var godt å se Mellor tilbake og du kunne med en gang se hvilken forskjell han utgjør.  Han legger press på forsvaret og er alltid vanskelig å håndtere.  Han scoret nesten også, men slik er han.

- Vi fikk den viktige første scoringen og Ramon Calliste var veldig våken.  Det var en utmerket scoring og ga oss en god start.

- Vi fortsatt å være livlige i andre omgang og Besian Idrizaj scoret det andre med en fin heading.  Det var hans første mål for oss.

- Paul Willis var veldig bra i målet for oss.  Han var sjef i straffefeltet, gjorde gode redninger, og skapte trygghet for sine forsvarere.  Godwin Antwi og Mike Roque gjorde det igjen bra og det var sterke i midtforsvaret.  De tro til når de måtte og fordelte ballene bra.  De arbeidet hardt og har gjort det bra sammen.


Krampe for Potter
Det var med bekymring at man kunne se Darren Potter bli båret av banen midtveis i 1.omgang, med problemer med ryggen.  Det viser seg imidlertid at det var et utslag av krampe som var årsaken til de sterke smertene og at det ikke er noen alvorlig skade.