Steven Gerrard forlater Liverpool

Liverpool FC bekrefter nå at Steven Gerrard har fortalt dem at han ønsker å forlate klubben. Til tross for gårsdagens overskrifter om forhandlingene kom likevel pressemeldingen som et stort sjokk på klubbens tilhengere.

Liverpool Football Club har lagt ut følgende pressemelding om situasjonen til Steven Gerrard:

 

"Klubben har gjort det krystallklart at vi ønsker å beholde Steven på Anfield. Dessverre, har han fortalt oss i ettermiddag at han ikke kommer til å akseptere vårt nye kontrakstilbud fordi han ønsker å forlate Liverpool. Vi beklager at han nå har valgt en slik løsning".

 

Sky Sport News melder at Gerrard enda ikke har lagt en en formell transfer request, men at den vil komme i løpet av kort tid.

 

Nyheten slo ned som en bombe blant Liverpoolsupportere verden over etter at det ble kjent at kapteinen nå vender klubben ryggen. Reaksjonene veklser mellom "glemt ham, bruk heller pengene fornuftig" og rasende meldinger som "grisk sviker" og det som verre er.   

 

Faktum er imidlertid følgende: Steven Gerrard forlater nå Liverpool Football Club.

Til tross for at Chelsea er den eneste klubben som har lagt inn bud, er det enda ikke avgjort at han ender opp på Stamford Bridge. Alt tyder imidlertid på at hans agentfirma SFX har nettopp en slik avtale i tankene.

 

Denne saken oppdateres utover ettermiddagen.