Tabbe av Carson for U21

Det ble en skuffende kveld for Liverpools ungdomspillere. England direkte på TV3 i ettermiddag. Hugh McAuley fornøyd etter miniderby.

2-2 for England U21

Scott Carson spilte hele kampen da England møtte Tyskland hjemme i EM-kvalifisering for U21 landslag.  Liverpools reservekeeper hadde gjort en bra kamp helt til han skulle klarere en ball to minutter før slutt, og ballen traff en motstander som åpnet opp for utligning til 2-2.  En stygg feil som sørget for poengdeling mellom topplagene i denne gruppa.  John Welsh spilte solid på Englands midtbane i 2.omgang.

Darren Potter spilte i 76 minutter da Irland tapte 1-3 i Tel Aviv mot Israel.  Anthony Le Tallec var involvert i Frankrikes mål i 1-1 kampen hjemme mot Sveits.  Anthony kom inn etter 28 minutter, men ble byttet ut igjen 40 minutter senere, uten at det er kommet noen melding om skade hos 20-åringen.

England v Nord-Irland på skjermen

Steven Gerrard er ventet å spille fra start når England blir sendte direkte på TV3 kl 16.00 i dag.  Nord-Irland er motstanderen på Old Trafford.  Jamie Carragher vil trolig måtte nøye seg med en plass på benken.

Rafael Benitez vil krysse fingrene for at ingen flere av hans spillere pådrar seg skader da en uke med VM-fotball for alvor tar til i dag.  Opptil 16 av Liverpools spillere vil være involvert, og sjekk vår TV-liste for muligheter til å følge de røde på respektive landslag.

Trener fornøyd etter 1-1 mot Everton

Reservelagstrener Hugh McAuley sa seg rimelig fornøyd etter at hans disipler spilte 1-1 mot Everton på torsdag.  Vladimir Smicer utlighet i 2.omgang, og Mauricio Pellegrino og Antonio Nunez spilte også 90 minutter på et ellers ungt lag.

- Jeg synes vi startet tregt, men etter pause kjørte vi over dem.  Vi økte tempoet, vi markerte tett, vi presset dem, og vi angrep.  Det var godt for Vladi å få en scoring, og han var alltid en trussel.  Vi angrep spesielt bra langs venstresiden med David Raven og Ryan Wilkie, og vi ga Everton problemer.  James Smith hadde en ny god kamp som midtstopper og han vil ha dratt nytte av å ha Mauricio Pellegrino ved siden av seg.  James elsker å takle og er en fighter.  Vi kunne ha vunnet kampen, men spilte i det minste en del bra fotball.

Liverpools neste reservelagskamp er hjemme mot Wolverhampton førstkommende tirsdag (29/3).