Trekning FA-Cupen

4.runde i FA-Cupen trekkes i ettermiddag. Grégory Vignal usikker på sin fremtid, men håper Stephane Henchoz kommer til Glasgow. Fernando Morientes og Anthony Le Tallec på banen.

Motstander for Burnley/Liverpool

Kl 14.30 i ettermiddag trekkes 4.runde i FA-Cupen.  Vinneren av Burnley og Liverpool, som nå skal spilles tirsdag 18.januar etter at regnet stoppet kampen sist fredag, vil da vite hvem de skal møte i den siste helgen i januar.

 

Vignal ettertraktet

Grégory Vignal har hatt en bra sesong i Glasgow Rangers, i det som er en ny utlånsperiode fra Liverpool.  Marseille har i det siste vært interessert i å sikre seg venstrebacken som erstatter for veteranen Bixente Lizarazu.  23-åringen er imidlertid bundet til LFC fram til 2006, og tror han fullfører 2004/05 i Skottland:  - Situasjonen er den at flere prøver å kjøpe meg, men jeg vet ikke hva Liverpool ønsker å gjøre slik at jeg vil se hva som skjer.  Alle vet at Marseille har prøvd å få tak i meg, men jeg konsentrerer meg bare om å prøve å vinne ligaen med Rangers så får vi se etter det.  Jeg vil imidlertid vite hva som skjer så fort som mulig.  Rangers har ikke sagt noe til meg om en overgang i januar.

Vignal håper dessuten at spekulasjonene om at Stephane Henchoz snart er klar for klubben på Ibrox skjer fyldest:  - Jeg håper han kommer hit siden han er en rutinert spiller fra Premier League og Liverpool.  Han har vunnet mange trofeer slik at han må være en god spiller.

 

Morientes-sagaen fortsetter

Fernando Morientes spilte i seks minutter som erstatter for tomålscorer for Ronaldo da Real Madrid var i føringen med 3-0 mot naboen Atletico i går.  Den mektige presidenten Florentino Perez var på tribunen, etter å ha vært på ferie de siste dagene, og en kan forvente ytterligere utvikling i den mulige overgangen til Liverpool de nærmeste dagene.  Spansk media har i de siste dagene hevdet at klubbene er svært nære å bli enighet om en transaksjon for Fernando Morientes.  Det skal også være aktuelt å involvere den rutinerte reservekeeperen Cesar i avtalen, selv om 33-åringen selv skal ha uttalt at han kun er villig til å vurdere en kontrakt på minst halvannet år og ikke de seks månedene han er blitt forespeilet.

Fortsettelse følger…

 

Et kvarter for Le Tallec

Anthony Le Tallec kom på banen som innbytter for St.Etienne i det 75.minutt, etter at de grønne hadde sølt bort en 2-0 ledelse til underlege 2-3 i cupkampen mot Nimes.  Det har vært pratet om at det skal være aktuelt å hente tilbake Le Tallec fra sin låneperiode i Frankrike, men for øyeblikket er det lite som tyder på at det vil skje.  20-åringen er i utgangspunktet på utlån til St.Etienne for hele 2004/05.