- Det føltes som et tap

Rafael Benitez innrømmer at poengdeling på Riverside føltes som et tap. Han forklarer også hvorfor cornerne konsekvent ble slått kort mot første stolpe.

Rafael Benitez sier til Liverpool Daily Post at lørdagens poengdeling mot Middlesbrough føltes som et tap. Etter å ha dominert banespillet og skapt flere sjanser, mener manageren at de røde burde ha tatt alle tre poengene.

- Dette føltes litt som å tape. Dersom man analyserer kampen, vil man se at vi tapte to poeng. Spillerne ønsker inderlig å få gjort noe med den svake borteformen nå, forteller spanjolen.

- Spillerne visste de måtte vinne denne kampen, og de jobbet virkelig hardt for å klare det. Vi gikk for seier, men av og til går det ikke din vei når du spiller under press. Vi spilte med en offensiv mentalitet, men lykkes dessverre ikke.

- I andre omgang spilte vi nesten på samme måte som vi gjør på Anfield. Når du er manager for et lag som ikke skaper sjanser, blir du veldig bekymret. Men når laget skaper sjanser, og spillerne presser på som vi gjorde på lørdag, vinner du som regel kamper som dette.

- Middlesbrough la seg bakpå med mange spillere i forsvar, og vi visste de ville gjøre det. Dette var også grunnen til at vi prøvde å angripe første stolpe, og også grunnen til at vi la korte cornere. Vi prøvde å trekke deres forsvarere ut, for vi visste de var gode i lufta. Når vi angrep så mye som vi gjorde, måtte vi også være på tå hev for langballer fra deres side, forklarer Benitez.

- Fortsetter vi å spille som dette på bortebane vil vi snart vinne kamper. Ser vi tilbake spilte vi bra borte mot Chelsea, og også mot Bolton til vi slapp inn mål. Men nå har vi ikke råd til å tape flere poeng på bortebane, avslutter manageren.