- Gi Rafael Benitez pengene han ber om

Steven Gerrard tar til orde for at manageren får nok midler til spillerkjøp. Rafael Benitez tror Arsenal kan gjøre som Liverpool.

I forbindelse med dagens trekning av kvart- og semifinalene i Champions League, har Liverpool-kaptein Steven Gerrard vært en tur i Paris.

Her snakket han blant annet om at Rafael Benitez bør få de pengene han trenger til å kjøpe nye spillere.

- Manageren utvikler laget godt, og hvis gutta på toppen sørger for at han får de pengene han trenger, så er jeg sikker på at han vil ta oss enda lenger, sier Gerrard.

- Årsaken til at manageren ber om mer penger, er at vi ikke er mange spillerkjøpene unna å bli et virkelig godt lag, legger han til.

Gerrard understreker at de røde stadig må utvikle seg for ikke å bli distansert av de andre europeiske lagene.

- Du må hele tida forsikre deg om at stallen blir styrket og at det skjer framgang. Ellers havner du i bakleksa i forhold til konkurrentene, minner han om.

- Arsenal kan gjøre som oss
I fjor vant Liverpool Champions League samtidig som de endte på femteplass i Premier League.

I øyeblikket er det Arsenal som innehar denne femteplassen i Premier League - og som er Englands eneste gjenværende representant i Champions League. I kvartfinalen møter de Juventus.

- Arsenal kan gjøre det vi gjorde forrige sesong, sier Liverpool-manager Rafael Benitez om helgas motstander i den hjemlige ligaen.

Spanjolen mener dette viser at ikke nødvendigvis er noen sammenheng mellom suksess i de forskjellige turneringene.

- Ligasesongen vår var ikke bra, og det er det samme med dem denne sesongen. Vi vant Europa selv om vi ikke gjorde det så godt i England, og Arsenal kan gjøre det samme. De har iallfall nok kvalitet, påpeker Benitez.

Kan Arsenal virkelig klare dette denne sesongen?