- Ingen flere unnskyldninger

Rafa sier det ikke er rom for flere unnskyldninger. Heskey skulle ønske han fikk spille under Rafael.

Benítez sier før kampen i ettermiddag at det ikke er rom for flere unnskyldninger for hans lags borteform. Liverpool har enda ikke vunnet en bortekamp denne sesongen, og mot Wigan i ettermiddag blir det forsøk nummer åtte.

- Jeg har analyser hver eneste kamp. I noen har vi vært bedre enn motstanderen i form av sjanser og statistikk. Men statistikk vinner ikke fotballkamper, sier manageren.

- Du vinner fotballkamper ved å score flere mål enn det andre laget. Om du skaper sjanser og muligheter må du score. Prating gir ikke poeng.

Rafa fikk også spørsmål om Jermaine Pennant, etter den frustrerende kvelden på onsdag da vår nye høyreving hadde en heller dårlig kamp. Jermaine var også involvert i småkrangling med Portsmouths spillere, og fikk kritikk fra publikum.

- Når du spiller i en toppklubb som Liverpool forventer publikum det beste av alle spillere i alle kamper. Det er ikke lett, men du må vise karakter og vinnermentalitet. Jeg vil han skal prøve de samme tingene igjen og igjen. Han må fortsette å prøve på de tingene, men onsdag var en vanskelig kveld for begge våre vinger.

Emile kunne tenkt seg å spille under Rafa
I ettermiddag står Emile på motsatt banehalvdel i blått på the JJB Stadium. Han forlot Liverpool for Birmingham bare uker før Benítez ble ny sjef på Anfield, men kunne tenkt seg å ha jobbet under spanjolen.

- Det hadde vært bra å få jobbe med ham. Men jeg valgte det andre alternativet, en annen utfordring, fordi jeg ikke visste hva som ville skje med Houllier på den tiden, sier Heskey.

- Det som er gjort er gjort. Jeg hadde det veldig bra i Liverpool. Jeg hadde et bra forhold til fansen, og nøt hvert minutt av det. Føler jeg gjorde det bra der.

Heskey tror ikke det er lenge før sin gamle klubb kan kjempe om ligatittelen.

- Det er en stor klubb med noen store spillere, så du må respektere dem. Når du ser på forsvaret deres er det veldig sterkt, og de gjør det bra for tiden. Det er ingen overraskelse når du ser på Riise, Hyypiä, Carragher og Finnan. De er alle store spillere, alle landslagsspillere.