- Jeg må tilføre laget mer

Bellamy ønsker å kunne bidra på samme måte som Henry gjør for Arsenal. González trenger mer tid. Flere sjanser for Gerrard sentralt. Pinlig tap for Spania. Interesse for 17-åring.

Craig Bellamy snakket verken om Liverpool eller Rafael Benítez etter Wales’ 4-0-seier mot Liechtenstein, men hans prestasjoner talte for seg. Spissen ønsker nå å jobbe knallhardt for også å vise seg fram på samme måte i klubbtrøya.
- Alle de beste spillerne, som er mye bedre enn meg, jobber alltid for de andre. For eksempel Thierry Henry, en som jeg ikke engang skulle nevne, fordi han er på et mye høyere nivå, men hans scoringer og målgivende er et eksempel. Det er veien framover for meg.

Bellamy scoret ett og lå bak ytterligere to mål mot Liechtenstein. For Liverpool har han kun nettet to ganger.
- Folk vil være kjappe med å si at dette ikke var mot stor motstand, men man kan bare beseire de man møter. Jeg er veldig fornøyd med hele spillet mitt. Jeg har alltid hatt mange målgivende. Jeg liker det. Hvis noen befinner seg i bedre posisjon, må man gi dem sjansen. Det er slik jeg er. Jeg ønsker alltid å gjøre mitt beste for laget og mine kollegaer, ikke bare for meg selv.

González trenger mer tid
Mark González har ikke lyktes med å prestere like godt i den røde trøya som han gjorde både i Albacete og Real Sociedad. Chileneren debuterte med å score seiersmålet mot Maccabi Haifa i Champions League-kvalifiseringen, og kom også på scoringslista i 3-0-seieren mot Tottenham. Men prestasjonene har totalt sett vært for ustabile. Steve Finnan tror imidlertid at nykommeren vil trenge noe tid for å finne seg helt til rette i Liverpool.
- Det var store forventninger til Mark før han kom, og kanskje det har vært til hinder for ham. Mark måtte måtte håndtere det, men jeg er sikker på at med tiden så vil han bli en viktig spiller for oss, uttaler Finnan.

- Han er veldig hurtig og direkte. Han har hatt noen skader etter at han kom, men har allerede scoret noen viktige mål.

Den irske landslagsspilleren ser også frem til fortsatt samarbeid med Jermaine Pennant på høyrekanten.
- Jermaine er en gammeldags ving, og det finnes ikke mange av dem. Han liker å utfordre forsvarere og slå innlegg. Det er alltid godt å ha en slik foran seg på banen.

Flere sjanser for Gerrard sentralt
Momo Sissoko er ute i lang tid med en skulderskade, og derfor var det noe overraskende at Steven Gerrard igjen startet på høyresiden mot Arsenal. Liverpool-kapteinen bekrefter imidlertid at vil få mer spilletid sentralt på midtbanen fremover.
- Jeg har snakket med Benítez. Han sa at jeg vil få mer spilletid sentralt nå når Sissoko er skadet.
Steven Gerrard håper at første borteseieren i ligaen for sesongen kommer mot Middlesbrough til helgen.
- Vi må begynne å prestere på bortebane, med start på lørdag.

Spania tapte
Spania gikk på et pinlig 0-1-tap i privatlandskampen mot Romania i Cadiz. Hjemmelaget hadde mest ballbesittelse, men klarte ikke å omsette spill og sjanser til scoringer. Seiersmålet ble satt inn av Shakhtar Donetsk spilleren Ciprian Marica i det 58.minutt. Ved kampslutt ble spanjolene pepet av banen. Xabi Alonso spilte 1.omgang, mens pepe reina var ubenyttet reserve.

Interesse for Bale
Chelsea, Manchester United, Arsenal og Liverpool sies å være interessert i Southamptons venstreback Gareth Bale. 17-åringen ble Wales’ yngste landslagsspiller gjennom tidene da han debuterte mot Slovakia i forrige uke.