- Umulig å vurdere Portsmouth nå

En styrtrik russer er klar til å strø om seg med rubler i Portsmouth, og Rafa Benitez tror Pompey kan stille med nærmest nytt lag til møtet i FA-cupen. Kewell uaktuell for Australia.

Rafael Benitez sier til klubbens offisielle hjemmeside i dag at det blir nærmest umulig å forberede seg til FA-cupkampen mot Portsmouth, ettersom sydkystklubben har fått en enorm pengeinnsprøyting som gjør at de kan kjøpe spillere over en lav sko utover i måneden. Harry Redknapp antydet tidligere i dag at så mange så fem nye spillere kan ankomme før møtet med Liverpool i 4.runde, og dermed er det så og si umulig for Rafa å legge en slagplan ut fra det spillermaterialet som Pompey råder over i dag.

Det er den russiske mangemilliardæren Alexander Gaydamak som har tatt over kontrollen med sydkystklubben, og han har ikke kastet bort tiden med å bruke av pengebingen sin. Først inn porten ble Auxerres Benjani Mwaruwari, som ankom Fratton Park for £4M.

Benitez antyder i dag at han må vente til mot slutten av måneden før han analyserer cupmotstanderen mer nøye.

- Det var en tøff trekning for oss, ettersom Portsmouth er et godt lag, og de har en sjanse til å styrke seg ytterligere nå som de har penger å bruke. Vi får ta en titt på mannskapet de råder over når det nærmer seg kampen, så får vi vurdere hvor stor slagkraft de har da. Det er vanskelig å vurdere dem på det nåværende tidspunkt.

- Det blir ingen lett kamp. FA-cupen er en viktig turnering for oss, og vi ønsker å gjøre det bra. Jeg er fornøyd med måten vi kom tilbake på mot Luton, og vi tar selvtillit fra det comebacket, selv om vi var skuffet over hvordan deler av kampen gikk for vår del.

Kewell uaktuell for Australia
Australia skal for første gang delta i Asia-mesterskapet i fotball, og spiller sin første kvalifiseringskamp mot Bahrain 22.februar. Det blir imidlertid uten Harry Kewell og en rekke av de andre spillerne som spiller i Europa. Kampen kolliderer nemlig med Champions League-runden den aktuelle uken, og Liverpool har som kjent bortekamp mot Benfica dagen i forkant.