Ablett optimist tross tap

Gary Ablett mener at Jack Hobbs (bildet) var uheldig som ikke fikk hull på byllen for reservelaget i går. Hammers-forsvarer hyller Bellamy. Ingen treningskamp mot Preston.

Gary Ablett fikk ingen god start på sin karriere som reservelagssjef i Liverpool, da hans mannskap røk på et hjemmetap for Manchester City i serieåpningen. Den tidligere midtstopperen er imidlertid optimist, og velger å fokusere på plussene fra kampen. Han sier seg i dag fornøyd med innsats og spill, selv om det ble tap 1-0.

Ablett føler at Liverpool fortjente minst ett poeng fra kampen, som City avgjorde på en dødballsituasjon som ikke ble skikkelig klarert.

- Sett under ett syntes jeg vi var gode med ballen i laget, men dessverre skapte vi ikke nok når vi angrep. Dersom City skulle gjøre mål på oss, måtte det bare komme på en dødballsituasjon. Det var kun på dødballer de var farlige og skapte noe, mener han.

- Store Jack Hobbs var uheldig med et par headinger, men fortsetter vi å spille slik som i går og samtidig forbedrer oss i angrepsfasen, er jeg optimist med tanke på resten av sesongen, sier Ablett til liverpoolfc.tv.

Hammers-forsvarer hyller Bellamy
West Ham-forsvarer Danny Gabbidon er glad for at han kan spille på samme lag som Craig Bellamy i helgen. De to spillerne hadde en solid tvekamp på Anfield på lørdag. Nå skal duoen trekke i samme trøye når Wales begynner EM-kvalifiseringen i Tsjekkia.

Bellamy og Gabbidon har vært venner i mange år, og West Ham-stopperen sier at han er henrykt over at kameraten Bellamy har startet sesongen så bra for Liverpool.

- Det er morsomt å se hvor mye bedre Craig har blitt de siste 18 månedene, og overgangen til Liverpool vil gjøre han enda bedre. Det er en klubb han vil utvikle seg ytterligere i. Det vil også Wales dra nytte av, mener Gabbidon.

- Det er bra for Wales at Craig har startet sesongen så bra. Han er i god form, og kan løpe dagen lang. Han har god teknikk og er en god avslutter. Han har ikke problemer med å spille alene på topp, med sin energiske spillestil. Heldigvis spiller han på samme landslag som meg, legger han til.

Før helgens kamp hadde duoen kun møttes en gang som direkte motstandere tidligere.

- Det var en god tvekamp på lørdag. Craig er en stor spiller, som jeg elsker å spille mot fordi han bidrar til at også jeg blir bedre. Det er et sunt konkurranseforhold oss i mellom. Jeg vet alt om hurtigheten hans, og hva han er i stand til. I helgen blir det godt å spille med han, i stedet for mot han.

- Jeg måtte være på tå hev mot Liverpool, da jeg ikke ønsket at Craig skulle komme inn bak vår forsvarsrekke. Han klarte det i andre omgang, ettersom vi lå under og måtte ta sjanser på å sette linja høyere. Han spilte virkelig godt, og vi bestemte oss for å prøve og sette han i offside ved å gå frem i de rette øyeblikkene. Det fungerte heldigvis. Han ble litt irritert og brukte mye energi på å kjefte på linjemannen, og det var jeg jo fornøyd med, avslutter Gabbidon.

Ingen treningskamp denne uken
Preston North End avviser at de skal spille treningskamp mot Liverpool denne uken. Et uoffisielt Preston-nettsted meldte dette tidligere i uken, men i følge Championship-klubbens offisielle nettsted i dag har dette aldri vært på tale.