Agent tror på rask avgjørelse

Craig Bellamys agent, Steve Horner, går langt i å antyde at hans klient ikke vil bruke lang betenkningstid på å bli Liverpool-spiller. LFC bekrefter treningskamp i Tyskland.

Craig Bellamys agent hinter i ettermiddag om at hans klient ikke vil bruke lang tid til å vurdere en overgang til Liverpool. Rafael Benitez virket i dag trygg på at spissen ville komme til Anfield og spille for sin favorittklubb, og waliserens agent bekrefter nå følelsen av at dette er så godt som avgjort.

- Jeg har ikke noe nytt å komme med for øyeblikket, men jeg kan ha mer å fortelle i morgen tidlig, uttaler agent Steve Horner til britiske medier.

Liverpool bekrefter treningskamp
Liverpool FC har i dag bekreftet det vi kunne berette allerede for to og en halv uke siden, nemlig at man har avtalt med preseason-kamp mot Bundesliga-klubben FSV Mainz 05. Kampen vil bli spilt på hjemmebanen til den tyske klubben fredag 4.august, som et ledd i Liverpools sesongforberedelser. Tidspunkt for avspark er ikke avgjort ennå, men det er ventet at dette vil bli klokken 19.00 eller 20.00 lokal tid.

Fra Anfield rapporteres det at ingen billetter til denne kampen vil være til salgs gjennom Liverpools billettkontor. Interesserte må derfor henvende seg direkte til FSV Mainz 05. Den tyske klubben ble for øvrig nummer 11 i Bundesliga sist sesong.