Carra håper på stopperrolle mot Wigan

Jamie Carragher håper at Xabi Alonso er tilbake, slik at han slipper å spille på midtbanen mot Wigan. Ludovic Butelle avviser overgang til Liverpool i januar.

Jamie Carragher sier til Liverpool Echo i dag at han håper at hans korte vikariat som midtbanespiller allerede er over. Selv om han spilte en god kamp i ankerrollen, ønsker scouseren de faste midtbanespillerne tilbake så fort som mulig.

- Vi er skuffet over resultatet og spillet vårt. Når man ser på hvordan det gikk i de andre kampene, føles det faktisk enda verre. Aston Villa, Arsenal, Bolton og Everton tapte alle sammen, så vi fikk servert en stor mulighet vi ikke tok vare på, uttaler han til Echo.

- Det var en frustrerende kveld, og vi skapte egentlig ikke så mange sjanser. Vi må alltid prøve å ta med oss det positive fra en kamp, og vi er i alle fall ett poeng nærmere en plass blant de fire beste på tabellen enn vi var før kampen. Det er dog en mager trøst.

- Jeg må gi honnør til Portsmouth for måten de forsvarte seg på. Med Tony Adams i trenerstaben forventet jeg at de ville være bedre defensivt enn hva tilfellet var i fjor, og hele forsvaret deres gjorde en god jobb i går kveld. Men vi er vant til at lag kommer hit og spiller 4-5-1 nå, så vi vet hva vi bør gjøre for å bryte dem ned. Vår hjemmestatistikk har vært meget god i over ett år nå, så jeg tror vi må akseptere at det av og til vil være kamper som dette.

- Vi har måttet betale dyrt for de poengene vi har tapt på bortebane denne sesongen. Når du ikke vinner bortekamper setter du deg selv under press med tanke på at du må vinne hjemme. Nå er vi på et stadium i sesongen der vi må begynne å vinne borte, og vi bør begynne mot Wigan i helgen. Men jeg vet Paul Jewell vil stille med et toppmotivert mannskap, og det blir en ny vanskelig kamp.

Når det gjelder prestasjonen i en noe uvant rolle på midtbanen, har Carra følgende å si:

- Jeg spilte i en slik rolle for England i sommer, men jeg kan ikke huske sist jeg spilte midtbane for Liverpool. Det er sikkert fem år siden, og jeg har ikke spilt der under Rafael Benitez tidligere. Jeg likte det. Det frisker alltid opp med forandringer nå og da. Men jeg håper Xabi Alonso blir spilleklar til Wigan-kampen, slik at jeg kan gå tilbake til rollen som midtstopper. Det er i midtforsvaret jeg føler meg mest komfortabel, avslutter scouseren.

Butelle uaktuell
Valencias reservekeeper Ludovic Butelle har vært linket til Liverpool i hele høst. Nå slår han selv fast at det er uaktuelt med en overgang til en annen klubb i transfervinduet i januar. Den tidligere Metz-keeperen skrev nylig under på en ny langtidskontrakt med den spanske klubben, og ønsker å bli på Mestalla for å kjempe om en plass på laget.

- Det er helt klart at jeg ikke kommer til å forlate Valencia i januar. Folk som stoler på meg i denne klubben ønsker ikke at jeg drar, uttaler franskmannen til AFP.