Crouch hyller Fowler

Peter Crouch sier i dag at det er en ære å spille sammen med Robbie Fowler. Liverpoolfc.tv kåret til beste webside i Premier League.

Peter Crouch hyller i dag Robbie Fowler i et intervju med liverpoolfc.tv. Crouchy beskriver Fowler som en inspirasjonskilde, og mener det er en ære å få spille sammen med scoringslegenden. Den tidligere Southampton-spissen tror både han og de andre spissene i klubben kan lære mye av sin nye kollega.

- For meg personlig er det en ære å spille på samme lag som Robbie Fowler. Han har vært en stor spiller i en årrekke, og som spiss selv har jeg fulgt hans karriere nøye og prøvd å lære fra han. Det er meg en sann glede å spille sammen med han, og jeg vil bare tjene på å lære fra han på trening og ta deler av hans spill og implementere i mitt eget, uttaler Crouch.

- Han har stått frem med et godt bevegelsesmønster for en spiss i en årrekke, og han er en sikker avslutter. Selv på trening kan du se at han er en avslutter i toppklasse, og forhåpentligvis kan jeg lære enda mer av han, legger han til.

Crouch er selv stinn av selvtillit for øyeblikket, og tror han kan score i alle kamper han spiller. Han takker også Liverpools supportere for fantastisk støtte gjennom måltørken han opplevde for en tid tilbake.

- Mye ble sagt og skrevet om at jeg ikke gjorde mål tidlig i sesongen, men det har tatt meg litt tid å finne meg til rette. Nå føler jeg at jeg er der jeg skal være, og nå går jeg til alle kamper med troen på at jeg skal gjøre mål. Det er en god følelse.

- Jeg må takke supporterne for støtten. De har vært gode med meg. Når du kommer til en ny klubb ønsker du å få et godt forhold til supporterne, og forhåpentligvis har jeg det nå. De har vist seg å være fans i toppklassen helt fra jeg satte foten innenfor døra på Anfield, og alle jeg snakker med i byen er vennlige. Det er en sann glede å spille for en klubb som denne, avslutter han.

Liverpoolfc.tv vant avstemning
Supporterne selv har stemt fram Liverpoolfc.tv som den beste offisielle websiden til klubbene i Premier League. Dette i henhold til en undersøkelse i regi av FA Premier League. I undersøkelsen ble klubbenes egne fans bedt om å gradere favorittklubbens webside, uten å sammenligne dem med de andre klubbenes sider. Skalaen gikk fra –2 til +2, og Liverpools webside oppnådde poengsummen 1,28. Det var altså beste resultat av samtlige 20 klubber.