Døren på gløtt for Gonzalez

Chiles landslagssjef Nelson Acosta åpner for å ta med Mark Gonzalez i landslagstroppen igjen. Vingen har imidlertid selv uttalt at det er uaktuelt å spille under Acosta. Unge røde i Drammen.

Chiles landslagssjef, Nelson Acosta, skal være villig til å ta Mark Gonzalez inn i landslagsvarmen igjen ifølge Press Association. Liverpool-vingen er ikke med i Acostas tropp til privatlandskampen mot Colombia 16.august, men landslagssjefen åpner i dag likevel døren på gløtt for den lynhurtige vingen.

- Det er mulig jeg tar ut Gonzalez til den sør-amerikanske VM-kvalifiseringen. Han kan også bli kalt inn under en ny trener. Det er vanskelig å spå om fremtiden, siteres Acosta.

Gonzalez har ikke spilt for Chile etter at han ble sendt hjem for å ha hatt damebesøk på rommet etter en landskamp mot Irland i mai. En avgjørelse som falt Gonzalez tungt for brystet. Flankespilleren har i ettertid uttalt at det er uaktuelt for han å spille for Chile igjen så lenge Acosta er landslagsjef.

Liverpool-talenter spiller i Drammen
Et kull med spillere fra Liverpools ungdomsakademi er i helgen i Drammen, for å spille mot lag fra Konnerud. Spillere fra årsklassene 1994 og 1995 vil på søndag kl 14.30 spille kamp på Marienlyst Nye (rett ved Marienlyst Stadion). Møt opp og hei på de i helrødt!

Trenere fra Liverpools ungdomsakademi vil den kommende uka for øvrig være på Øyer og fotballskolen der.