Fowler høyaktuell for derbyet

Liverpool Daily Post antyder at Robbie Fowler kommer til å starte sitt første Merseyside-derby siden april 2001. G14 krever andel av VM-inntektene.

Skal man tro Liverpool Daily Post så vurderer Rafael Benitez sterkt å bruke Robbie Fowler fra start av i lørdagens Merseyside-derby. Spissen var som kjent ikke spilleberettiget mot Birmingham etter å ha spilt for Manchester City i cupen, og er derfor uthvilt og klar for kamp.

Fowler spilte en omgang for reservelaget mot Wigan mandag kveld, og gjorde også ett mål like før pause. 30-åringen fikk kun et svært kort innhopp mot Newcastle i forrige ligakamp, og skulle dermed være ”fit for fight” og topp motivert før det som blir hans første Merseyside-derby siden kampen på Goodison Park i april 2001.

Benitez sitt dilemma blir hvem han skal sette ut av laget etter den strålende oppvisningen på St. Andrews, der klubbens tre andre spisser alle kom på scoringslisten.

G14 ønsker andel av VM-inntektene
G14-gruppen, der Liverpool er en av 18 medlemsklubber, ønsker nå sin andel av turneringsinntektene fra VM-turneringer og lignende for å frigi sine spillere til disse mesterskapene. Gruppen består av de mektigste klubbene i Europa, og har medlemmer i fem land.

- G14 ønsker en situasjon der alle klubber som frigir spillere til turneringene mottar en rimelig andel av inntektene fra finaleturneringer, og da spesielt VM, heter det i en uttalelse på gruppens offisielle nettside.