Fowler presentert i Liverpooldrakta

I dag kunne Robbie Fowler endelig kle seg i den røde drakta igjen. Se bildene fra pressekonferansen. Dårlig statistikk mot United i FA-Cupen.

Robbie Fowler er endelig rød. Spissen ble i dag presentert på Anfield foran et fulltallig pressekorps og stoppet aldri å smile…

- Jeg er et levende bevis på at hvis du ber nok, kan ting skje. Han fortsatte: - Jeg er overlykkelig over å være tilbake og føler meg omtrent som en guttunge på julaften. Fredag stoppet aldri telefonen å ringe. Det er helt utrolig hvor stor interesse det har vært fra media og supportere i denne saken. Jeg må bare takke alle for lykkeønskningene jeg har fått.



Robbie sier han først hørte rykter om overgangen onsdag, men ikke våget å legge for mye i det. Da Parry la kontrakten på bordet fredag trengte jeg ikke engang å lese igjennom. Jeg var helt sikker på at dette var riktig for meg.

Sammen med Rafa Benitez og Chief Executive Rick Parry var 30-åringen klar over at hverdagen vil komme raskt. Han har inntil utgangen av sesongen på seg til å overbevise Liverpool om at han fortjener en forlengelse. Det er i praksis bare litt over tre måneder – og da må han kjempe sammen med spisser som vil gjøre alt for å komme VM-troppen til sine respektive nasjoner.

- Ingen trenger å fortelle meg hva jeg må levere. Det vet jeg utmerket godt selv. Dette er en korttidskontrakt, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg håper den blir forlenget.

Fowler utelukket aldri overganger til andre klubber. Han var motivert til å forsette på toppnivå noen år til, men at det aldri var noe annet alternativ straks Liverpool kom på banen.



Siste seier mot United i 1921…
Utrolig, men sant. Siste gang vi sendte Manchester United ut av FA-Cupen var så langt tilbake som i 1921. Da måtte det i tillegg omkamp til. Alt i alt har vi ingen god statistikk mot mancsen i verdens eldste cupturnering. De tre gangene de har møtt oss har de vunnet FA-Cupen. Det er en trend Liverpool skal sette stopper for 18. eller 19. februar.
De fleste tror kampen må gå lørdagen på grunn av Champion League kampen i Benfica tirsdag 21.2.  Everton er også med i Cupen, og de to rivalene kan ikke spille hjemme samme dag. Merseyside Police vil nok også helt at storkampen mot United skal gå med tidlig avspark. En ting er i hvert fall sikkert; kampen blir vist på TV!

Rafas kommentar til trekningen er at dette ikke blir en lett oppgave. Men hvis man skal gå til finalen må du slå de gode lagene på veien. Manageren tror hjemmebane vil gi de helrøde en fordel og er ikke i tvil om at vi kan slå dem med supporterne som vår 12. mann.

Vinneren av oppgjøret mottar £60.000 av FA. Lagene får hver en sjekk på £150.000 hvis kampen blir vist på TV.

Overgangen til Raven i orden
Alle formaliteter i forbindelse med låneavtalen til David Raven er nå i orden og forsvarspilleren skal dermed spille i fargene til Tranmere Rovers fra 31.1 – 29.5.