Frustrert Ablett

Reservelagsmanager Gary Ablett var ikke fornøyd med 0-0 mot Marine. Tommy Smith begeistret for Dirk Kuyt. Billetter nok til alle på Ewood Park.

Reservelagsmanager Gary Ablett var en frustrert mann etter at hans disipler ikke fant veien til nettmaskene under gårsdagens målløse treningskamp mot amatørlaget Marine. Liverpool skapte noen sjanser, men Marine-keeper Andy Ralph var i det umulige hjørnet i tillegg til at avslutningene heller ikke alltid satt slik de skulle.

- Kampen summerer i grunnen opp sesongen vår så langt. Vi dominerte banespillet, men vi klarte ikke å score. Det er skuffende, sier Ablett til liverpoolfc.tv.

- Det var en god treningsøkt for oss, men vi hadde for mange spillere som ble overivrige til tider. Når vi roet ned og slo pasninger så det bra ut, men det var også perioder der spillet ble oppjaget og vi ga bort ballen for lett, legger han til.

- Denne kampen vil ha åpnet øynene på en del av våre spillere, for Marine er et lag bestående av spillere som må ha andre jobber ved siden av fotballen. De kom rett fra jobb og spilte meget bra. De prøvde å spille god fotball langs bakken, og manageren deres, Alvin McDonald, skal ha ros for det. Han har et godt lite lag der, avslutter Ablett.

Smith skryter av Kuyt
I sin faste spalte i Liverpool Echo i dag benytter Liverpool-legenden Tommy Smith anledningen til å skryte uhemmet av Dirk Kuyt. Nederlenderen minner jernmannen Tommy om Kevin Keegan og Kenny Dalglish.

- Jeg sier ikke at Dirk Kuyt er i samme klasse som dem, men i løpet av sin korte tid på Anfield har han vist at han besitter en kvalitet som de to andre også hadde – lidenskap. Han er veldig energisk, og så snart Liverpool finner tilbake til formen fra i fjor tror jeg han blir en nyttig tilvekst og en favoritt blant fansen.

- Lidenskapen hans for spillet kommer tydelig frem. Han er alltid på tå hev, og ser etter muligheter til å kombinere med lagkameratene. Han skaper trøbbel for etthvert forsvar. Han har stor vinnervilje. Det kunne man se på måten han vant ballen på da Steven Gerrard gjorde målet mot Manchester City. Han har også vist at han er årvåken i straffefeltet, akkurat som Daglish.

- Hans egenskaper vil bli gull verdt når Liverpool jakter seks poeng i de neste fire dagene, med kamper mot Portsmouth i kveld og Wigan på lørdag.

Billettinfo Blackburn borte
Billettkontoret på Anfield opplyser at de har mottatt hele 7063 billetter til Liverpools bortekamp mot Blackburn 2.juledag. Salget av billettene til kampen på Ewood Park starter onsdag 6.desember. Da får sesongkortholdere med 4 bortekamper eller mer registrert fra i fjor kjøpe billetter. Tirsdag 12.desember kommer så turen til samtlige sesongkortholdere, mens alle fankortholdere slipper til dagen deretter.