Gerrard & Co vil ikke gi slipp på tittel

Steven Gerrard og hans lagkamerater vil gjøre det de kan for å forsvare det at de er ”Champions of Europe”. Rafa Benitez om sure manageroppstøt. FA-Cup finale i Cardiff.

Champions League tilbake
Etter to og en halv måned uten spill i Mesterligaen er det på’n igjen i kveld med de første kampene i 1/8 finalen.  Liverpool spiller i Lisboa mot Benfica, som regjerende mestere etter den fantastiske triumfen i Istanbul.  Kaptein Steven Gerrard understreker at man ikke vil gi fra seg tittelen uten skikkelig kamp.

- Vi kunne ha melket Istanbul for alt hva det var verdt, men spillerne her er ikke slik og manageren ville heller ikke ha godtatt det.  Hvis han hadde sett signaler på at vi var blitt store på det og tok lett på det ville han ha ordnet opp.  Det har ikke vært nødvendig siden spillerne her er desperate etter mer.  Vi er mestere i Europa og jeg kan love supporterne at vi ikke slipper fra oss den tittelen uten kamp.


Rafa glad for oppmerksomhet
José Mourinho og Alex Ferguson har vært kritiske til mannskapet som Rafael Benitez besitter de siste dagene, hvor manageren til Chelsea mente at Benfica var gode nok til å slå ut de helrøde mens sjefen i Manchester United mente at Liverpool bare spilte i fem minutter da man ble slått på Anfield i helgen.

Rafa tok det med et skuldertrekk og mener det er et kompliment at rivaler er opptatt av hvordan man gjør det.  – Hvis enkelte prater om oss må det bety at vi gjør noe riktig.  Hvis vi kan vinne en kamp i løpet av fem minutter mot et topplag, tenk på hvor mye vi skade noen dersom vi også spiller i de øvrige 85 minuttene.

- Jeg foretrekker å ikke snakke om laget til andre, men hvis andre managere vil snakke om mitt lag betyr det av vi gjør det bra.


FA-Cup på Millennium Stadium
Det man lenge har hatt mistenkt, men først fikk endelig bekreftet i dag, er at man ikke blir ferdig med nye Wembley innen FA-Cup finalen lørdag 13.mai.  Kampen vil isteden bli spilt på Millennium Stadium i Cardiff.  Liverpool vant den første FA-Cup finalen som ble flyttet til hovedstaden i Wales, i 2001, og har også vunnet Ligacupen to ganger i Cardiff.